Sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Băiețelul său și al Alinei Vidican își serbează ziua de naștere

 Pirvu Cristina
.

Este sărbătoare în familia lui Cristi Borcea. Alexandru, băiețelul afaceristului și al Alinei Vidican, este sărbătoritul zilei. Bunica lui a ținut neapărat să îi facă o urare frumoasă, să îi transmită cele mai bune gânduri. 

Iată cât de repede au trecut anii, cât de repede au crescu copiii. Au trecut 3 ani de când Alina Vidican a divorțat de Cristi Borcea. Micuții lor au crescu, iar băiețelul Alexandru este sărbătoritul zilei.

Mama Alinei Vidican a postat în mediul online mai multe imagini cu băiețelul, dar și un mesaj emoționant.

„Alex, îngeraș drag…îți dorim din suflet La mulți ani binecuvântați cu bucurii și sănătate ! 
Domnul Iisus să te binecuvânteze azi și în fiecare zi a vieții tale! Să fie alături de ține, să te ajute să găsești calea, că în tot ce faci să reflecti dragostea! 
Te iubește mult, bunica și bubu ! ❤”, a scris Mariana Vidican, bunica lui Alexandru.

Copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei VidicanCopiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, își mai dorește copii. Este încă singură la 3 ani de la divorț

Din mariajul de 5 ani cu fostul acționar de la Dinamo, Alina Vidican are doi copii, o fetiță și un băiat. De când nu mai este cu Cristi Borcea, fosta lui soție s-a schimbat radical. Alina Vidican și-a făcut mai multe intervenții estetice și este de nerecunoscut.

La trei ani de la divorț, Alina Vidican încă este o femeie singură și își dedică tot timpul copiilor ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea își mai dorește un copil și este hotărâtă să-și refacă viață, chiar dacă afaceristul a rugat-o să nu aducă alt tată pentru copiii lui.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton