Kylie Jenner a lăsat totul la vedere într-o rochie mini de 17.000 de dolari!

 Oana Pantazi
.

Urmează o ieșire în oraș cu fetele și nu știți ce să purtați? Ați putea să vă inspirați de la Kylie Jenner… dacă dispuneți de 16.917 dolari, cât costă rochia vedetei, sau măcar de o croitoreasă bună. Iată cu ce outfit și-a șocat fanii Kylie Jenner!

Dacă ar fi să ne orientăm după ținuta purtată de Kylie Jenner, care a ridicat outfiturile pentru ieșirile de weekend la rang de artă, putem spune că orange is the new black, pentru că vedeta a arătat fabulos, recent, într-o rochie portocalie care, ce-i drept, nu ascundea prea mult din silueta ei perfectă.

Pantofii lui Kylie au costat „doar” 532 de dolari!

Cu talia dezgolită și cu sânii la vedere, Kylie a ieșit așa pentru a lua prânzul într-un restaurant, spre stupefacția celor ce au avut parte de… mirajul portocaliu. E adevărat, la 21 de ani și la trupul perfect pe care îl are, vedeta își poate permite să îmbrace orice, dar cu rochia mini de culoare portocalie și-a dat fanii pe spate.

Desigur, sunt multe tinere care ar arăta cel puțin la fel de bine într-o astfel de rochie, însă sunt infinit mai puține care își permit să dea 16.917 dolari pe o creație Julien Macdonald. Dacă menționăm că la acest outfit Kylie a asortat o pereche de pantofi de numai 532 de dolari, prețul acestora pare ridicol de mic. Desigur, pentru o miliardară, pentru că, da, Kylie Jenner, la doar 21 de ani are o avere estimată la 1 miliard de dolari!

La doar 21 de ani, vedeta de reality show și mogulul cosmeticelor Kylie Jenner este oficial una dintre cei mai bogați oameni din lume și singura tânără de 21 de ani care a făcut miliardul de dolari de pe urma afacerilor proprii! La începutul acestei săptămâni, reputata revistă Forbes a confirmat vestea, declarând-o, în mod oficial, pe Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din lume, din toate timpurile.

Singura tânără de 21 de ani care a făcut miliardul

La doar 21 de ani, vedeta de reality show și mogulul cosmeticelor Kylie Jenner este oficial una dintre cei mai bogați oameni din lume și singura tânără de 21 de ani care a făcut miliardul de dolari de pe urma afacerilor proprii! Reputata revistă Forbes a confirmat vestea, declarând-o, în mod oficial, pe Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară din lume, din toate timpurile.

Supranumită mogulul makeup-ului, reprezentanta clanului Kardashian-Jenner se află pe a cincea poziție în topul celor mai bogate celebrități, la egalitate cu gigantul hip-hop Jay-Z. Asta deoarece atât linia ei de cosmetice, cât și reality show-ul Keeping Up with the Kardashians continuă să aibă succes.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton