Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii a născut. Prima poză cu Ines

 Laciu Andreea
.

Alexandra Diaconescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a născut. Este pentru prima oară când vedeta Antena 1 devine mămică. A postat primele imagini cu fetița ei, Ines, pe contul ei de Instagram. Felicitările din partea fanilor au apărut imediat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acest moment este unul cu atât mai fericit pentru Alexandra de la Insula Iubirii, deoarece fosta concurentă a pierdut o sarcină, înainte să rămână gravidă din nou și să o aducă pe lume pe micuța Ines. Dacă în show-ul de la Antena 1, Alexandra a suferit enorm, fiind trădată de Aurel, acum pare că și-a regăsit din plin fericirea pe plan sentimental.

Alexandra și Mădălin, logodnicul ei, se cunoșteau din copilărie. Mai încercaseră să aibă o relație, când erau adolescenți, dar lucrurile nu au funcționat. Din fericire, au reușit să găsească momentul potrivit, în care să fie legați iar de iubire. Acum au devenit și părinți, iar cuplul lor este mai puternic decât a fost vreodată.

21457781_259173611270566_5023293388696941726_o21457781_259173611270566_5023293388696941726_o

Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii a născut

Vedeta este în culmea fericirii, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Nu s-a putut abține și a ținut să îi anunțe și pe urmăritorii ei, de pe Instagram. Alături i-a fost și Mădălin, partenerul ei de viață.

„M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie.

Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână”, a povestit Alexandra la Antena Stars, despre cerera în căsătorie.

Citește și: Alexandra de la Insula iubirii a pierdut sarcina.Trebuia să devină mamă pentru prima dată

Citește și: Alexandra de la Insula Iubirii a fost cerută în căsătorie.Fosta iubită a lui Aurel a primit inelul mult așteptat

Citește și: Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula iubirii”, e îndrăgostită.Cine e bărbatul care o face fericită acum

Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra de la Insula Iubirii

Momentul în care a fost cerută în căsătorie a lăsat-o mască pe Alexandra. Nici măcar nu i-a putut răspunde din prima iubitului ei. Speră ca relația lor să reziste până la sfârșitul vieții.

„S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă…Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală.

E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare, a adăugat fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Cum a anunțat fosta concurentă de la Insula Iubirii că este însărcinată

Alexandra a anunțat că este însărcinată cu o fetiță printr-o serie de postări emoționante pe Instagram.

‘Buna micuto. Esti bine? Eu si taticul tau abia asteptam sa vii pe lume. Suntem cei mai fericiti desi ne-ai luat prin surprindere si vom deveni „peste noapte „parinti, desi pentru toata lumea s a dovedit a fi cel mai greu an , pentru noi se incheie cu zambetul pus pe chip de bataile inimii tale. Mi te-am dorit și ai venit. Chiar dacă este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, este cel mai frumos. Nu știu cum este posibil, dar este.

Știu că toate nopțile pierdute, momentele dificile, oboseala sunt răsplătite de către univers prin simplu fapt că mă pot numi mamă. Am așteptat atat de mult momentul asta incat credeam ca nu mai vine. In momentul in care am aflat de sarcina ne doream parca sa ne scriem si pe frunte. In sfarsit impartasim si aici, in mediul online, cu voi, bucuria pe care o simtim noi de aproape 8 luni ! Va dorim sarbatori pline de fericire si iubire!’, a scris Alexandra.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton