Ce i-a spus Andra lui Smiley, înainte de a deveni tătic: "Am 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat așa ceva"

 Cica Cristina
.

Smiley va deveni tătic în aproximativ două săptămâni, iar viața i se va schimba la 180 de grade. Deja a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a se căsători cu Gina Pistol, iar colega lui de la Românii au talent, Andra, a ținut să-l aducă cu picioarele pe pământ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mai sunt doar două săptămâni până când Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt extrem de entuziamați de acest gând, cu toate că se lucrurile se vor schimba radical în viața lor.

Entuziasmat și emoționat, Smiley a fost adus, însă, cu piciorele pe pământ de către colega lui de la Românii au talent, care are mai mult experiență. Este deja căsătorită de 12 ani cu Cătălin Măruță și are doi copii.

Gina-Pistol-Smiley-1-3Gina-Pistol-Smiley-1-3

Replica directă a Andrei pentru Smiley, la Românii au talent

Totul a pornit de la un număr de la Românii au talent, care l-au entuziasmat pe Smiley cu privire la căsătorie. Concurenții aveau o relație de 11 ani, fiind căsătoriți de trei ani. În stilul caracteristic, artistul a precizat că dacă un trapez îi leagă așa de tare, o să-și ia și el unul acasă, în speranța că va avea o relație la fel de frumoasă și longevivă ca a lor.

„Dacă așa se manifestă 11 ani de relație, mă gândesc să-mi iau și eu un trapez din ăsta, să mi-l pun în casă', a spus Smiley.

Andra, însă, a reacționat foarte prompt și pe măsură, fără să-și mai lase colegul să viseze. I-a spus direct: „Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani (n.r. de căsnicie) și nu s-a întâmplat'.

Smiley nu exclude căsătoria cu Gina Pistol

Artistul a recunoscut că între el și Gina Pistol nu a fost dragoste la prima vedere, însă lucrurile au evoluat într-o manieră favorabilă. Relația lor s-a consolidat și totul pare să meaegă de minune. Atât de bine, încât în curând Gina Pistol și Smiley s-ar putea căsători.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria’, a spus Smiley, luând prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți:”Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre”

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă:”Nu are nasul meu, deci e ok!”

Citește și: Gabi Bădălău a aprins războiul între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:„Vai de sufletul ei'

Citește și: Ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe, la două săptămâni după divorț:„Dacă înțelegi aceste lucruri…'

Smiley se antrenează pentru a-și ține fetița în brațe

Timpul zboară și mai este foarte puțin până când Smiley își va ține fetița la piept. Astfel, fiind pe ultima sută de metri cu pregătirile privind camera și lucrurile micuței, lui Smiley i-a mai rămas să se antreneze pentru a-și ține fetița în brațe.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin.

Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu', a declarat Smiley. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton