Iubita lui Musty de la Survivor vorbește pentru prima oară despre relația lor: "A venit după mine, în Republica Moldova"

 Lupescu Anca
.

Iubita lui Musty Camara, războinicul de la Survivor, a avut prima apariție în publicat și a vorbit despre relația lor. Iubita lui Musty a făcut dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe concurentul Survivor. Gabriela a spus cum a ajuns să formeze un cuplu cu războinicul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși Musty trăia în România, iar Gabriela în Republica Moldova, dragostea dintre ei a fost mai puternică decât granițele și au ajuns să formeze un cuplu.

'Este un bărbat adevărat, un om cu suflet mare. Ne-am cunoscut exact acum un an, chiar pe 11 februarie. A fost o pură întâmplare, Eu mă pregăteam de lansarea unui videoclip și s-au întâmplat anumite lucruri care m-au împiedicat.

La  vremea respectivă, managerul meu fiind prieten foarte bun cu Musty, a încercat să rezolve cumva această problemă și până la urmă Musty a fost persoana care m-a ajutat să rezolv problema, eu neștiind cine este el, am aflat ulterior.  L-am sunat să îi mulțumesc pentru efortul pe care l-a depus.

images-25images-25

Apoi am tot discutat prin intermediul instagramului, el fiind în România, eu fiind în Republica Moldova și pe 11 februarie anul trecut m-am trezit cu un mesaj din partea lui că a venit la mine acasă.

Am crezut că e o glumă, dar apoi mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar așa.Ne-am întâlnit la studiourile unde face muzică împruenă cu echipa mea din Chișinău și acolo ne-am cunoscut în realitate', a declarat Gabriela, iubita lui Musty, potrivit kanald.ro.

Musty are trei copii cu trei femei

Musty Camara are acasă trei copii, cu trei femei diferite. Kamara, fratele acestuia, a spus totul despre familia concurentului.

'Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah şi Bryan. Vreau să îmi depăşesc condiţia fizică şi mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi e foarte dor. Cu siguranţă intru într-o competiţie dură, care îmi va forţa toate limitele', a declarat el înainte de a pleca în concurs.  

„Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-‘X Factor’, dar nu e adevărat.

Citește și: Scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu:„Ești cea mai slabă și mai comentezi?’

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:'Avem câteva specimene…'

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!’

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie”, a povestit Kamara, fratele lui Musty de la Survivor România

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton