Pavel Bartoș, secrete despre noul sezon Românii au Talent. Unde puteți vedea ce se întâmplă în culisele show-ului de la PRO TV

 Dumba Gabriela
.

Pavel Bartoș a găsit o cale prin care să arate fanilor emisiunii Românii au Talent și ce se întâmplă în culisele show-ului de la Pro TV. Astfel, ceea ce nu se vede la TV, se vede în vlogurile actorului, pe contul său de Instagram sau pe YouTube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu formează juriul sezonului 11 al show-ului Românii au Talent. Participanții din acest an au avut însă de respectat câteva reguli speciale, impuse și de perioada actuală.

thumbn1ailthumbn1ail

În ediția trecută, fanii emisiunii au asistat și la povești de viață impresionante, dar și la multe clipe amuzante. Despre toate acestea a vorbit și Pavel Bartoș, unul dintre prezentatorii acestei emisiuni, care a făcut câteva dezvăluiri în premieră la Vorbește Lumea.

Astfel, pe contul său oficial de Instagram, Pavel Bartoș postează foarte des momente inedite de la filmări, dar și din timpul său liber. Zilele acestea, prezentatorul Românii au Talent a ales să meargă într-o zona montană de pe Valea Prahovei în care să poată să schieze. Alături i-a fost și Mihai Petre, fostul jurat Românii au Talent.

Adevărul este că sunt un norocos, am avut foarte multe proiecte de la început, deși este pandemie încă am fost implicat în multe proiecte. Sper să lansez și scurt-metrajul meu.

Canalul de YouTube merge, ce să zic. Pentru mine este doar o jucărie. Vlogul este printre, m-am dus la munte, săpătămâna trecută. M-am întâlnit cu Mihăiță Petre. A fost mare distracție și am zis de ce să nu vadă și cei de acasă. (…) Familia este sănătoasă, eu sunt sănător', a transmis Pavel Bartoș, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cine este Rareș Trufea, puștiul care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: „Știu că ea a trecut prin niște momente…’

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Nu vă spun cine, va fi un golden buzz în seara asta, la Românii au Talent.', a mai dezvăluit acesta despre ediția de vineri a show-ului de talente.

Pavel Bartoș a povestit la Vorbește Lumea ce noi provocări a întâmpinat la Românii au Talent. Acesta a răspuns unor întrebări într-un stil ceva mai nonconformist și a fost răsplătit pentru măestria sa de-a răspunde unor întrebări primite invers și auzite invers.

Nu este exclus să prezint și emisiunea asta, de ce nu?', a mai glumit Pavel Bartoș,  upă care a mai recunoscut că Smiley este cel mai bun prieten al său.

Smiley și Pavel Bartoș au acordat al treilea Golden Buzz din sezonul 11 Românii au Talent

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat butonul de Golden Buzz, însă toți jurații au fost fascinați de talentul lui Remi. Cei doi s-au bucurat enorm că au avut șansa să îi ofere faimosul Golden Buzz acrobatului care a făcut senzație în sezonul 11.

‘Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă’, a adăugat Pavel Bartoș.

Acesta a fost cel de-al doilea Golden Buzz pentru Remi Martin, căci a mai primit unul în anul 2018. El a participat atunci în emisiunea „Francezii au Talent', unde a fost trimis direct în semifinala acelui sezon al competiției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton