Cum se înțelege Alex Velea cu părinții și ce educație religioasă a primit: „Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțelege Alex Velea cu părinții și ce educație religioasă a primit. Într-un interviu oferit mai demult revistei VIVA!, iubitul Antoniei ne-a povestit despre relația lui cu Divinitatea. Fire deschisă, artistul nu a ezitat să-și exprime părerea. A susținut și că unii cântăreți L-ar invoca pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți, fără însă să dea nume. Iată ce ne-a spus solistul și despre relația cu părinții lui, unii dintre cei mai importanți oameni pentru el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Modestia te caracterizează și am observat asta cu mai multe ocazii… Totuși, te-a luat vreodată „valul celebrității? Ai simțit cândva că ai tendința de a te schimba?

Așa am fost educat. Să fiu modest, dar conștient de mine. De abilitățile mele sau atunci când excelez (în anumite situații și dacă e cazul). Nu-mi stă în caracter să mă laud. Faptele vorbesc de la sine. Nu m-a luat valul niciodată. Nici aere de vedetă n-am avut. Sunt un superstar doar când sunt pe scenă. Atunci, da… sunt altcineva. Măreț, strălucitor. În viața de zi cu zi, sunt un om aproape normal. Plătesc la fel ca voi facturi și ne putem întâlni la magazinul din colț.

alex-velea-4alex-velea-4

Citește și: Alex Velea dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden:„Cineva e acolo Sus și le vede pe toate' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a spus că s-au certat:„Viața e plină de neprevăzut' / EXCLUSIV

Citește și: Ce titluri regale vor primi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei:„Dansez până dimineață'

Alex Velea, afirmații neașteptate la adresa unor colegi de breaslă

Știu că ai o legătură foarte puternică și că ești foarte atașat de părinții tăi. Cum este relația voastră în prezent, te mai simți în anumite momente băiatul acela care cere sau primește protecție din partea părinților?

Am cei mai buni părinți din lume. Nu mai există alții ca Ei. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru tot ori de câte ori am ocazia. Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt pentru Ei.

Crezi că ți-ai supărat vreodată părinții cu adevărat? Ar fi un lucru pe care îl regreți, față de ei?

Nu i-am supărat niciodată. I-am mai speriat când eram copil. Că întârziam și nu știau de mine. Își făceau griji. Știți voi ce zic, mai ales cei care aveți copii acum.

„Nu cred în falsa evlavie pe care o văd tot mai des'

Mi-a atras atenția când ai spus: „Cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu. Povestește-mi puțin, te rog, despre relația ta cu El!

Îl iubesc. Dumnezeu e iubire. Și asta mă ghidează în viață. Nu cred în falsa evlavie pe care o văd tot mai des. Mai ales la câțiva colegi de breaslă. Îl invocă pe Dumnezeu doar ca să pară smeriți. În spatele vorbelor culese din fel de fel de cărți – pe unele nici nu le-au citit, doar le-au fost povestite de diverși – stau fapte care sunt în antiteză cu ce vor să exprime atunci când vorbesc în citate. Și revenind… am o relație bună cu Bunu. Cred în El și îi mulțumesc în fiecare zi pentru ce sunt și pentru ce mi-a oferit.

Ai simțit prezența divinității în cele mai grele momente din viață? Care au fost punctele de cotitură în viața ta și ce te-a ajutat să te pui pe picioare?

E lângă noi mereu. Trebuie doar să știm să îl primim în viața noastră.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton