Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022: „Toate visele mi s-au îndeplinit aici”

 Miniosu Alexandra
.

Alex Delea a făcut primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022. Aseară, în marea finală, acesta a pus mâna pe trofeu, dar și pe marele premiu de 100.000 de euro, după ce și-a învins rivalii. Extrem de bucuros, învingătorul a susținut că nu a văzut atâtea zeoruri în viața lui ca cele de pe cecul primit. Deși a pierdut competiția în fața lui, Elena Chiriac pare că s-a bucurat de reușita lui. Iată ce mărturisiri au făcut aceștia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Delea a făcut primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022. După luni bune petrecute în jungla din Republica Dominicană, în niște condiții dure și zeci de meciuri jucate, tânărul a putut răsufla, în sfârșit, ușurat. În marea finală difuzată aseară, 31 mai, pe PRO TV, el a reușit să-i învingă pe ceilalți doi finaliști, Elena Chiriac și Ionuț Popa, și a triumfat.

alex-delea-declaratii-1alex-delea-declaratii-1

Lui Alex Delea nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că a câștigat Survivor 2022. Câștigătorul a primit verdictul din partea lui Daniel Pavel cu zâmbetul pe buze, agitat și vorbăreț, la fel cum a fost pe toată perioada competiției, lucruri prin care i-a cucerit pe susținătorii săi. Pe lângă rezultatele sale de pe traseu, barmanul din Constanța a fost apreciat de toată lumea pentru charisma și naturalețea lui.

Citește și: Alex Delea a câștigat Survivor 2022.A pus mâna pe marele premiu, de 100.000 de euro

Citește și: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022:„Pierd, sunt slabă'

Citește și: Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț, înainte să fie găsită moartă:”M-am simțit sugrumată”

Citește și: Monica Anghel împlinește azi 51 de ani. De ziua ei, se relaxează la munte, cu fiul său:Aviv va mânca o prăjitură, eu nu' / EXCLUSIV

Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022

Deși e conștient că a muncit enorm să ajungă aici, pentru câteva minute bune, lui Alex Delea nu i-a venit să creadă când a auzit că el a fost ales de telespectatori să câștige cei 100.000 de euro și trofeul Survivor. Printre glumele și ropotele de aplauze venite din partea colegilor săi, acesta a făcut totuși unele declarații, bineînțeles, în stilul lui caracteristic.

Atunci când a fost întrebat ce crede despre cecul pe care l-a câștigat, Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a răspuns sincer: „N-am văzut atâtea zerouri în viața mea'. Acesta a completat susținând că va fi în continuare străin de premiul câștigat, deoarece cecul va ajunge la familia lui.

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam.

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu', a declarat Alex Delea la Extrashow, emisiune difuzată după finala Survivor de pe PRO TV, pe Voyo.

Cum am a reacționat Elena Chiriac, după ce a pierdut în fața lui Alex Delea

Elena Chiriac, cea care a ajuns până în marea finală, a avut și ea o reacție la aflarea câștigătorului. Tânăra luptătoare de taekwondo a declarat că se bucură din suflet pentru Alex Delea. În plus, a susținut că, din punctul ei de vedere, el e cel mai potrivit învingător pentru Survivor.

„A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu', a a transmis Elena Chiriac.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton