Karmen, fiica lui Adrian Minune, a făcut accident cu mașina de lux: "Toată bara din față e distrusă"

 Raiciu Adriana
.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a făcut accident. Karmen, fiica lui Adrian Minune, și-a anunțat fanii din mediul online că a făcut accident cu bolidul său de lux. Se pare că nu a fost vorba de ceva grav, însă paguba provocată este destul de mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Karmen Simionescu este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. A reușit să aibă colaborări cu nume mari din industria muzicală din țara noastră și a strâns o comunitate impresionată de oameni pe rețelele de socializare. De cele mai multe ori, cântăreață își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

karmenkarmen

Ei bine, recent, fiica lui Adrian Minune le-a povestit internauților că a făcut accident cu bolidul său de lux. Totuși, se pare că nu a fost vorba de ceva grav, însă paguba provocată este destul de mare. Iată primele declarații ale vedetei!

Citește și: Karmen, probleme cu alăptatul după ce a născut:

Citește și: Karmen, dezvăluiri dureroase despre problemele întâmpinate la naștere:

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express:Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a făcut accident cu mașina de lux

Karmen se filmează de multe ori pe Internet în timp ce este la volan, iar de data aceasta le-a dat fanilor o veste tristă. Și-a început ziua cum nu se putea mai rău, și-a lovit mașina într-un gard, iar bara din față se pare că este distrusă. Din fericire, ea nu a suferit nicio accidentare.

Ziua ei a continuat la fel de prost. A vărsat cafeaua pe ea, iar apoi a întârziat în toate locurile în care trebuia să ajungă.

„Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială.Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta.

Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată'a spus fiica lui Adrian Minune pe rețelele de socializare. 

Karmen s-a confruntat cu depresia postnatală

În urmă cu aproximativ 2 ani, la doar 21 de ani, Karmen Simionescu a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Însă nu totul a fost roz. Artista s-a confruntat cu depresia postnatală, plângea din orice lucru și nu se putea bucura cum trebuie de venirea pe lume a fetiței ei.

Plângeam din orice. Mama i-a cumpărat Sofiei o căciuliță cu urechi, eu când am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toți lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou’ , a spus Karmen.

Fiica lui Adrian Minune a explicat și ce anume i-a provocat depresia postnatală și anume schimbările majore care s-au întâmplat în viața ei. Fiind obișnuită să facă ce vrea și să nu depindă de nimeni, după naștere artista era nevoită să se ocupe de copil în primul rând.

Viața mea înainte nu depindea de nimeni, nu spuneam nimănui cum îmi fac programul, puteam să mă trezesc la ce oră voiam, ieșeam țiplă din casă. Din momentul în care a venit copilul, ce să mai stai să îți faci părul? Am învățat să îmi fac unghiile singură, să mă machiez‘, a declarat Karmen.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton