Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani: "Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu"

 Oana Pantazi
.

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Mircea Julean, după 8 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, pe contul său de socializare, când nimeni nu se aștepta, deoarece cei doi păreau un cuplu extrem de sudat. Iată ce a declarat Sore!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După 8 ani de relație, Sore Mihalache (32) s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Erin, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Artista și-a luat fanii prin surprindere, deoarece nimic nu prevestea acest deznodământ… Asta cu atât mai mult cu cât, cu puțin timp în urmă, Sore declara că singurul ei regret este că nu și-a cunoscut partenerul mai repede.

index-8index-8

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale

După aproape 9 ani de relație, Sore și avocatul Mircea Julean și-au spus adio, despărțirea celor doi luându-i total prin surprindere pe fanii vedetei. Deși este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, artista a luat decizia de a împărtăși vestea cu fanii săi de pe contul de socializare. Sore nu a dat însă detalii cu privire la motivul care a dus la această decizie, în schimb a spus că ea și fostul ei partener vor forma mereu o familie.

Citește și: Sore Mihalache – Fără secrete despre marea dragoste

Citește și: Sore – Primul pictorial alături de fiica ei, Erin

Citește și: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…'. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down: „Eram terminat”

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz', a scris Sore în social media.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu partenerul ei de viață

Chiar dacă a fost mereu discretă în privința vieții de familie, în rarele momente când a vorbit despre relația ei Sore a avut numai cuvinte frumoase la adresa partenerului său. În luna februarie a acestui an, într-un interviu pentru VIVA!, Sore dezvăluia care a fost motivul pentru care ea și partenerul ei nu s-au căsătorit, chiar dacă între timp au devenit părinți.

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate.

Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă', ne spunea atunci Sore.

Din nefericire, patru luni mai târziu, Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale, după aproape 9 ani de relație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton