Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, este într-o relație cu un bărbat însurat

 Raiciu Adriana
.

Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, este într-o relație cu un bărbat însurat. Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, nu a fost uitată de internauți. De curând, vedeta a ajuns din nou în atenția publicului, după ce s-a aflat că se iubește cu un bărbat însurat și cu copil acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mulți ani se vorbea despre o aventură a Danei cu Florin Salam, dar ispita de la Insula Iubirii a infirmat categoric bârfele. Acuzaţiile veneau din partea unei minore pe nume Oana, ce dezvăluia, la rândul său, că întreține relații sexuale cu manelistul. Ei bine, fosta ispită a ajuns din nou în atenția publicului, după ce s-a aflat că este într-o relație cu un bărbat însurat.

40317203_2113365258922975_8457805274667810816_o-1024×683-140317203_2113365258922975_8457805274667810816_o-1024×683-1

Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar în ultima perioadă postează tot mai des pe TikTok. Și actual ei iubit împărtășește aceeași pasiune ca aceasta și se pare că prin intermediul acestei platforme s-au cunoscut. Iată primele informații despre cei doi îndrăgostiți!

Citește și: Cine este Dana Badea, ispita de la Insula Iubirii.Bruneta a fost implicată într-un scandal amoros de proporţii

Citește și: Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

Citește și: De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica:„Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la…

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericițiâ

Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, este într-o relație cu un bărbat însurat

Alin Marius este noul iubit al Danei Badea. Cei doi au început să facă mai multe LIVE-uri pe TikTok împreună, așa s-au cunoscut mai bine, iar acum se declară îndrăgostiți lulea unul de celălalt, scrie Spynews.

Totuși, se pare că aceștia s-au ales cu multe comentarii negative din partea internauților, întrucât bărbatul ar fi însurat și ar avea și un copil cu fosta lui partenera de viață, Sibel.

Povestea se complică și mai tare deoarece Sibel spunea că găsea în telefonul iubitului ei mesaje de la fosta ispită de la Insula Iubirii, însă Alin nega că ar avea vreo legătură cu aceasta. Totuși, adevărul se pare că a ieșit la iveală și cei doi au parte de o relație mai apropiată, ținând cont de gesturile tandre și timpul petrecut împreună.

De asemenea, Sibel făcea acuzații grave la adresa bărbatului și mărturisea că a fost obligată să consume substanțe interzise, dar și faptul că a fost bătută cu bestialitate de acesta.

'Ai șters parola de la telefon, ai luat foc și m-ai bătut. Mi-am șters tot. Și eu n-am plâns?! Și eu n-am plâns? Cum dădeai în mine ca într-un gunoi, ca într-un gunoi ai dat în mine. Îți ziceam gata, gata, nu mai, și îmi dădeai cu pumnii și palmele în cap și m-a durut capul trei zile', a povestit Sibel.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton