Alege sa fii sanatos cu Florentina Opris

 Revista VIVA
.

Sintagma alimentatie sanatoasa' este din ce in ce mai utilizata in ultimii ani. Ce presupune, de fapt, aceasta?
Un echilibru in alimentatie. Sa consumam alimente cu continut mare de substante nutritive pe care le gasim in fructe, legume sub forma cruda sau cat mai putin preparata, cereale, lactate, seminte, alune, migdale sub forma cruda, carne de peste, o diversitate de fructe si legume. Este foarte important sa consumam in fiecare zi cat mai multa apa, sa eliminam bauturile carbogazoase si sa mancam cat mai putine alimente care contin sau furnizeaza „calorii goale' (zahar, grasimi saturate, margarina, biscuiti, prajituri, mezeluri, produse de patiserie).

Oamenii sunt ocupati si de multe ori nu au timp sa mearga la o sala de fitness. Crezi ca se pot obtine rezultate vizibile cu exercitii facute acasa?
Gandindu-ma la acest aspect am considerat oportun, necesar si eficient sa realizez o colectie de CD-uri, Sport cu Florentina' Abdomen, Fesieri, Coapse, Program pentru combaterea Celulitei, pentru diverse parti ale corpului, constienta fiind ca efectuarea de exercitii fizice acasa este extrem de importante. CD-urile pot fi comandate pe www.florentina.ro, iar pentru rezultate trebuie consecventa in executarea acestor programe si respectarea sfaturile de alimentatie.

De cate ori pe saptamana ar trebui sa facem sport ca sa ne simtim si sa aratam mai bine?
Daca vrei sa te simti bine si sa fii sanatos ar trebui sa faci miscare cel putin 15 min in fiecare zi. Daca iti doresti sa modelezi, sa slabesti, atunci trebuie efectuat un program de cel putin 2-3 ori pe saptamana cate o ora. Exercitiile fizice efectuate constant va pot adauga 8 ani de viata, insa ele trebuie efectuate in permanenta.

Ce parere ai despre generatia de aparate care promit scadere in greutate si modelare corporala fara a fi nevoie de miscare?
Aceste aparate trebuie privite ca un ajutor in diverse cazuri. Organismul uman a fost creat sa faca miscare, iar acest lucru nu poate fi inlocuit cu niciun aparat. Daca miscarea este completata de ajutorul dat de aceste aparate atunci rezultatele vor fi mai rapide si pe termen lung.

Pe cand un alt CD cu exercitii de miscare?
In cadrul Campaniei „Alege sa fii sanatos', voi lansa doua CD-uri, unul cu „Exercitii la birou' care este deja realizat si unul destinat tuturor de la mic la mare care va aparea in curand si imi doresc sa fie distribuit gratuit. Accesati www.alegesafiisanatos.ro si www.florentina.ro pentru a afla detalii despre actiunile Asociatiei „Pentru o Viata sanatoasa' prin care se deruleaza campania.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton