Alanis Morissette canta la B’Estfest - Video

 Revista VIVA
.
Alanis MorissetteCantareata de origine canadiana Alanis Morissette va canta la Festivalul BEstfest care va avea loc intre 4 si 11 iulie la Romexpo.

Alanis vine pentu prima data in Romania si va canta in prima zi a festivalului cand vor mai concerta Cypress Hill Apollo 440 si UNKLE.

Alanis Morissette a debutat la varsta de 10 ani atunci cand a inregistrat primul single din cariera, „Fate Stay With Me' pentru ca la 14 ani sa semneze primul contract cu o casa de discuri.

Lansat in 1991, albumul „Alanis' avea sa-i aduca discul de platina in Canada, dar si un Juno Award (echivalentul canadian al Grammy-ului).

Debutul pe plan international avea sa se produca in 1995, odata cu albumul „Jagged Little Pill', cel mai bine vandut album de debut al unei artiste solo.

Au urmat alte 4 albume cu vanzari record si numeroase hit-uri: „You Oughta Know', „All I Really Want', „One Hand In My Pocket', „Ironic', „You Learn', „Head over Feet', „Thank U'.

Apreciata atat pentru vocea, cat si pentru originalitatea versurilor, Alanis a primit nu mai putin de 12 premii Juno si sapte Grammy, vanzand peste 55 de milioane de albume in intreaga lume.

La BEstfest vor mai concerta printre altii Cypress Hill, UNKLe. Apollo 440, Nelly Furtado sau Manu Chao.

BEstfest va avea loc in zilele de 4, 5, 6 iulie, respectiv 11 iulie (Aftershock) in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe myticket.ro.

Alanis Morissette – Ironic

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton