Sarah Jessica Parker - Absolutely Lovely - Video

 Revista VIVA
.
„Sarah are cel mai frumos corp cu care am lucrat pana acum. are proportiile perfecte si miscari foarte sexy”, a declarat designerul Patricia Field.


„Moda nu este un lux, este un drept”

Despre copilaria ei, Sarah isi aminteste ca, fiind opt frati (cu care mai impartea hainele!), nu isi permitea sa-si cumpere tot ceea ce-si dorea. „Pe atunci, daca imi luam ceva, ma simteam foarte vinovata si nu de putine ori avertizam vanzatoarele ca probabil ma voi intoarce ziua urmatoare sa aduc lucrul respectiv inapoi. Asa ca, era de asteptat ca din momentul in care a devenit o actrita cunoscuta si bogata sa faca din shopping un sport zilnic. Doar ca in anii cat a jucat in „Totul despre sex nu a trebuit sa-si cumpere nimic, purtand tot ceea ce nu se folosea pentru filmari. Dupa 2004 insa, Parker a trebuit sa se apuce de shopping. Fiind insa un fashion icon greu de multumit la acest capitol – in 2004 a primit Fashion Icon Award – actrita si-a lansat anul trecut propria linie vestimentara. „Bitten, vanduta exclusiv in magazinele Steve & Barrys, este considerata cea mai mare colectie pentru femei, avand absolut toate piesele la care v-ati putea gandi. In plus, niciuna dintre tinute nu costa mai mult de 20 de dolari! si, pe langa o calitate foarte buna, respecta ultimele tendinte in moda.

Si cum o femeie bine imbracata trebuie sa aiba un parfum pe masura, Sarah Jessica Parker a lansat anul urmator primul ei parfum, Lovely, creat de specialistii in parfumuri Laurent Le Guernec si Clement Gavarry. Lovely (care este, intr-adevar, adorabil!) contine pe langa notele de citrice, lavanda si patchouli, si note de lemn de trandafir.

Asa ca, Sarah fiind o sotie fericita, o mama implinita, o actrita indragita si un simbol in moda, titlul de „Unsexiest Woman Alive pare o gluma proasta.

Claudia Cosma

 Sex and the City  movie – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton