Cate Blanchett a nascut un baietel - Video

 Revista VIVA
.
Cate BlanchettCel de-al treilea fiu al actritei australiene Cate Blanchett s-a nascut duminica la Sidney, potrivit revistei australiene Who, primind numele Ignatius Martin.

Cate si sotul sau, dramaturgul Andrew Upton, locuiesc in Australia si mai au inca doi fii: Dashiell John (5 ani) si Roman Robert (3 ani).

Cate a castigat premiul Oscar in 2005 pentru cea mai buna actrita in rol secundar, trofel acordat pentru prestatia din „The Aviator', un film in regia lui Martin Scorsese unde a jucat rolul lui Katherine Hepburn.

Anul acesta a mai primit o nominalizare la Oscar, de data aceasta la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru „Elizabeth: The Golden Age'.

Cate Blanchett a jucat recent in cea de-a patra parte a filmului „Indiana Jones', dandu-i replica lui Harrison Ford. Pelicula urmeaza sa aiba premiera mondiala pe 18 mai, la Festivalul de Film de la Cannes.

The Golden Age – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton