Ce afacere are Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, în Spania: "Ne-a schimbat viața"

 Dumba Gabriela
.

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, s-a întors din Republica Dominicană și pleacă în Spania acolo unde, împreună cu familia lui, are o afacere de mai mulți ani. Alex Delea spune că afacerea le aduce bani frumoși și că toată familia muncește cu drag și spor acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, se întoarce în Spania, acolo unde se află familia lui de mulți ani, dar nu cu mâna goală, ci cu 100.000 de euro în conturi. Tânărul muncește de mulți ani la afacerea de familie pe care mama lui a deschis-o în Spania.

34423442

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a plecat de la 14 ani în Spania

Alex Delea iubește România, dar Spania i-a schimbat viața! A plecat la 14 ani acolo, împreună cu mama lui, și acolo a învățat cum să se descurce în viață.

„Prima oară am fost în Spania la 14 ani cu mama mea. M-am întors la 17 ani, când am mers la muncă la mama mea la bar, unde m-am dezvoltat foarte mult, am învățat limba, a fost ieșirea noastră în lume, dar eu nu am fost niciodată de acord cu asta, nu am vrut niciodată să plec din România.

Visul meu este să mă mut și să trăiesc în România, numai că nu pot să mă mint spunând că Spania nu mi-a dat o viață mai bună.

Spania ne-a ajutat pe noi ca familie să putem să avem un trai normal. Ceea ce sunt se datorează și faptului că am plecat din România.

România a fost, este și va fi țara mea preferată, casa mea și mi-am dorit toată viața mea să mă întorc și iată că s-a întâmplat, mi s-a îndeplinit visul', a declarat Alex Delea pentru Fanatik.

Citește și: VIVA! Party 2022. VIVA la VIDA! Imagini din culisele celei mai mari petreceri a anului

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf: ‘Un nou început’

Ce afacere are Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, în Spania

Alex Delea a povestit cum a reușit mama lui să își pună pe picioare o afacere care merge ca pe roate, într-unul dintre cele mai iubite orașe din Spania.

„Barul se află pe lângă Barcelona, pe lângă frontiera cu Franța, într-un oraș turistic. De ce bar și nu alt domeniu? Mama mea, atunci când a plecat din țară și a ajuns în Spania, era chelneriță. Pe parcurs, oriunde ar fi mers, din chelneriță ajungea manager.

Îi mergea foarte bine, are totul foarte bine pus la punct, se ține de treabă. Ușor, ușor, a dezvoltat o afacere.

Până la urmă, a avut noroc. La început, barul a fost destul de problematic, dar în final a fost bine și uite că trăim toată familia dintr-un bar. Suntem șase persoane care muncim acolo. În momentul de față nu muncesc, dar o să fiu mereu acolo pentru ea, iar barul acesta ne-a ajutat și ne-a schimbat viața', a mai adăugat Alex Delea.

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a avut o copilărie grea

Alex Delea are 25 de ani, s-a născut în Constanța şi este barman. A povestit la Survivor că a avut o copilărie foarte grea. A fost crescut de mama, mătușa și bunica sa, după ce tatăl a ales să plece din viața lor. A fost nevoit să lucreze de la 17 ani în barul care a devenit afacere de familie, din dorința de a-și ajuta mama.

„Copil fiind, nu-mi dădeam seama că n-aveam ce să mănânc, credeam că aşa e toată lumea. N-aveam lumina în casă. Acolo ştiam, pentru că vedeam lumină la vecinul, dar dacă eu nu aveam, nu aveam.

Ţin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare şi plângeam de foame, adică chiar mi-era foame şi plângeam foarte mult.

Şi eram cu toată familia în care eu plângeam de foame şi nu aveau ce să mi dea, nimic, nu era, dacă nu era? A venit tragedia când aveam patru ani, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun. Numai că nu a putut să facă asta. A decis să-şi ia viaţa, din păcate', spunea Alex Delea la începutul competiției.

„Trofeul îl ofer întregii lumi, celor care m-au votat. Este pentru noi. Acel cec, sper din suflet să avem un trai foarte bun. Sper că mama mea este mândră de mine. M-a ajutat toată viaţa, 25 de ani. Mi-a oferit muncă, educaţie, acum este momentul să-i ofer şi eu ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată. Visele devin realitate', a declarat Alex Delea.

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton