Cum s-au afișat Monica Gabor și Mr. Pink, după ce s-a aflat că sunt căsătoriți. Imaginea postată de vedetă

 Cruceru Cristina
.

Cum s-au afișat Monica Gabor și Mr. Pink, după ce s-a aflat că sunt căsătoriți. Imaginea postată de vedetă a emoționat tot internetul. Monica Gabor este mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei de viață, cu care este împreună de ani buni. De curând, s-a aflat și că sunt căsătoriți. Iată cum s-au afișat acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a divorțat, acum mai bine de zece ani de Irinel Columbeanu, tatăl fetiței ei. Vedeta a plecat imediat după despărțire, în Statele Unite ale Americii, unde l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, Mr. Pink. Acesta este un om de afaceri chinez, cu care șatena formează un cuplu de un deceniu. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și trăiesc viața pe care și-au dorit-o.

Monica-Gabor-si-MR-PinkMonica-Gabor-si-MR-Pink

De curând, s-a aflat și faptul că aceștia sunt căsătoriți. Fostul afacerist, Irinel Columbeanu, este cel care a făcut public acest detaliu nemaiștiut. Monica și Mr. Pink nu au anunțat nimic despre acest lucru, dat fiind și faptul că sunt două persoane foarte discrete atunci când vine vorba despre viața lor privată.

Citește și: Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: „Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine”

Citește și: Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ce au făcut în Dubai și Monaco

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează: „Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos'

Citește și: Denise Rifai, apariție de senzație la petrecerea VIVA! A renunțat la hainele negre și a îmbrăcat o rochie superbă

Cum s-au afișat Monica Gabor și Mr. Pink, după ce s-a aflat că sunt căsătoriți

Vedeta este foarte discretă atunci când vine vorba de relația ei cu Mr. Pink. Cei doi nu se afișează atât de des împreună, însă atunci când o fac, îi surprind pe toți. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, când Monica și partenerul ei de viață s-au afișat, într-o ipostază romantică. Totul s-a întâmplat la scurt timp, după ce s-a aflat că sunt căsătoriți. Monica și omul de afaceri sunt foarte apropiați, iar drept dovadă stă chiar imaginea postată de fosta doamnă de la Izvorani.

Monica Gabor a publicat, pe Instagram, o fotografie cu iubitul ei, în timp ce se țineau de mână. Cei doi se aflau într-un avion privat, în drum spre o destinație exclusivistă. Vedeta a ținut să imortalizeze momentul și să le arate tuturor cât de împlinită este.

Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi cunoscut la un curs de perfecționare a limbii engleze. Afaceristul era căsătorit, la acea vreme, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se îndrăgostească de frumoasa româncă. Se pare că începutul lor de relație nu a fost tocmai unul bun, însă lucrurile au devenit frumoase pe parcurs. De curând, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor și Mr. Pink sunt soț și soție.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton