Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează: „Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos”

 Borcilă Andreea
.

Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează. Cei doi au fost căsătoriți trei ani, perioadă în care s-au tot certat și împăcat. Mai mult, episoadele tensionate nu au lipsit din relația lor, vedeta acuzându-l de violență domestică. Fosta soție a lui Ilie Năstase a postat un mesaj pe rețelele sociale, făcând referire la decizia de a se despărți de Florin Pastramă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Joi seara, 2 iunie, a avut loc evenimentul VIVA! 2022, cea mai așteptată petrecere mondenă. Vedetele din showbiz, dar și influenceri și-au etalat ținutele care mai de care mai spectaculoase, respectând totodată dress code-ul Colours in your eyes. De la party, nu a putut lipsi și Brigitte Pastramă, care însă nu a venit însoțită de soțul ei, ci de Sara, fiica sa. Cu ocazia evenimentului, vedeta a mărturisit că trece printr-o perioadă grea și, astfel, a anunțat că divorțează de Florin, după trei ani de căsnicie. 

brigitte-2brigitte-2

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la reality show-ul Ferma, de la PRO TV, în 2019. După patru luni de relație, cei doi și-au unit destinele în fața altarului. De-a lungul căsniciei, cei doi s-au certat și împăcat de mai multe ori. Vedeta i-a adus acuzații de violență domestică soțului ei. Ambii au încercat să devină părinți, însă totul s-a sfârșit cu pierderea sarcinii. Totodată, au încercat să colaboreze pe plan profesional, având chiar și un reality-show despre familia lor. 

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări. Martorii au vrut să sune la 112:”Băăă… Bă, treci încoace!”

Citește și: Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență:”Nu mai are ce căuta în casa mea”

Citește și: Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. Primele imagini de la cununia civilă:„Domnul și doamna'

Citește și: Raluca Bădulescu, prima apariție după ce a anunțat divorțul, la petrecerea VIVA!A slăbit enorm și a avut o ținută wow

Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează

Joi seara, fiind prezentă la petrecerea VIVA! 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că va divorța de soțul ei, Florin, după trei ani de relație. Bruneta a venit însoțită la eveniment de fiica ei, Sara, mărturisind că trece printr-o perioadă grea. Brigitte nu se află la primul divorț, ea mai fiind căsătorită de trei ori până acum. Vedeta a postat, în social media, un mesaj, după ce a anunțat că divorțează. 

„Înconjurați-vă de oameni care vă trag în sus, pentru că lumea în jur este plină de cei care vor să te tragă în jos', a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

La rândul său, Florin Pastramă a publicat o fotografie în care apare alături de alte două persoane apropiate: „Familia este și la bine, și la rău', a scris el în mesaj. Pe rețelele sociale, Brigitte și-a pus statutul de Singură, în timp ce Florin Pastramă încă are statusul de Căsătorit. 

Ce a determinat-o pe Brigitte să divorțeze

Întrebată care este motivul care a dus la despărțirea de Florin Pastramă, Brigitte nu a avut nicio reținere și a spus adevărul: „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.(…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea.(…) Am decis să merg mai departe singură', a declarat Brigitte Pastramă, pentru un post TV.

Momente tensionate între Brigitte și Florin Pastramă

Nu este pentru prima dată când Brigitte și Florin Pastramă sunt protagoniștii unui scandal petrecut în stradă, însă cel mai recent a avut loc la scurt timp după ce ea a anunțat că urmează să divorțeze și că a luat decizia ca totul să se petreacă la notar, pentru a urgenta lucrurile. De data aceasta, conflictul a avut loc în plină zi, în zona de nord a Bucureștiului, iar martorii au vrut să sune la 112. Brigitte și Florin Pastramă au fost, joia trecută, protagoniștii unui scandal monstruos, în plină stradă, imaginile teribile fiind publicate ulterior de cancan.ro.

Vino-încoace! F***-ți morții m@-tii! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace!’, i-a strigat soției sale, orbit de furie, Florin Pastramă.

Între timp, mai mulți martori care au asistat la scenă dintr-o clădire de birouri din Floreasca, au intenționat să sune la 112.

Sună cineva la 112? Sau? Nu mai bine sunăm la 112?‘, s-a auzit pe fundalul filmării.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton