Adriana Trandafir a ajuns la spital după căzătura de la Te cunosc de undeva: "A fost foarte greu!"

 Dumba Gabriela
.

Așa cum spune Adriana Trandafir, emisiunea „Te cunosc de undeva nu e despre cântat, nici despre dansat, ci despre transformare”. Iar una dintre ediții a fost despre transformarea ei dintr-un personaj al show-ului într-un pacient real, după ce a căzut pe scări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vă mai amintiți când a căzut Adriana Trandafir pe scări, în timpul emsiunii „Te cunosc de undeva”? Unii dintre fanii show-ului au crezut că a făcut parte din spectacol, însă actrița a dat asigurări că lovitura a fost cât se poate de reală, iar durerile la genunchi încă persistă.

adriana-trandafir-coronavirus-1adriana-trandafir-coronavirus-1

Chiar dacă atunci a continuat să cânte, Adriana Trandafir a spus că durerile au continuat, motiv pentru care a fost nevoită să-și facă un RMN, să vadă dacă a pățit ceva la genunchi.

„A fost foarte greu. Am lucrat foarte mult. Un moment debutat cu căderea noastră pe scări. Cineva m-a întrebat dacă am căzut pe bune. I-am zis că atât de pe bune încât mi-am făcut RMN-ul la genunchi că și acum mă doare.

Încercăm să-i facem pe telespectatori să înțeleagă că această emisiune nu e despre cântat, nici despre dansat, ci despre transformare', a povestit Adriana Trandafir, conform Spynews.ro.

Romică Țociu este cel mai bun partener de meserie pe care și l-ar fi putut dori

Invitați la „Star Matinal', Adriana Trandafir și Romică Țociu au mărturisit că se bucură că formează un cuplu la „Te cunosc de undeva', pentru că se înțeleg de minune. Conform spuselor Adrianei Trandafir, Romică Țociu este cel mai bun partener de meserie pe care și l-ar fi putut dori.

„A fost una dintre cele mai bune alegeri a producătorilor de a ne uni, de a face un cuplu și de a ne păstra, pentru că în general ce e bun se strică în România.

Romică e cel mai bun partener de meserie pe care l-am avut vreodată. Faptul că ne știm, ne-a ajutat să ne cuplăm foarte repede, pentru că am mai jucat într-un spectacol împreună și vârsta și experiența…', a spus Adriana Trandafir la Antena Stars.

Citește și: Adi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie:M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIU

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Citește și: Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău.Îl consideră un pericol pentru copii

După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat

După ce a înfruntat virusul și s-a vindecat de COVID-19, actrița s-a decis să încerce și altceva, în ceea ce privește carieră sa. Așa că s-a hotărât să rămână în atenția publicului, însă de data aceasta ca acrobată la Circul Metropolitan din București.

Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva, s-a infectat, ca și alți colegi, cu noul coronavirus. Actrița a povestit prin ce momente de groază a trecut în perioada în care a avut COVID-19.

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești.

Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu.

A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții‘, a spus Adriana Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton