Diana Sălăjean, replică pentru Moroșanu de la Survivor: "Se vede că Alin este mai bun"

 Laciu Andreea
.

Diana Sălăjean a apărut public și a făcut o serie de declarații despre soțul ei, Alin din echipa Războinicilor de la Survivor. Frumoasa brunetă a fost invitată la Ștafeta Mixtă, unde a dezvăluit mai multe lucruri despre partenerul ei de viață, care a fost pus la zid de colegii de echipă. Aceștia l-au acuzat că nu are inițiativă și că fuge de muncă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost criticat de colegi, Alin Sălăjean a recunoscut la TV, în fața unei țări întregi, că nici acasă nu este el cel care duce greul. Spre amuzamentul celorlalți concurenți, Alin a povestit că el este cel care ține scaunul, în timp ce soția lui schimbă becul.

Acum Diana Sălăjean confirmă că Războinicul nu dă dovadă de inițiativă nici în viața de zi cu zi. „Acasa, daca ii spun ca eu dau cu aspiratorul si el sa dea cu mopul, el face. Dar daca nu îi spun nimic, initiativa nu vine niciodata de la el', a mărturisit soția lui Alin de la Survivor.

diana-si-alin-salajean-820×1024-1diana-si-alin-salajean-820×1024-1

Ce spune Diana despre Cătălin Moroșanu

Alin și rivalul său din echipa Faimoșilor și-au aruncat adesea replici acide în emisiune. Diana consideră că este vorba, de fapt, despre o frustrare a lui Moroșanu, cauzată de superioritatea sportivă a lui Alin Sălăjean.

'Cred ca situatia a fost putin deplasata. Fiecare isi face strategiile cum vrea. Ei nu s-au dus acolo sa isi faca strategiile in functie de greutate. Dar vad Morosanu are o problema cu Alin. De departe se vede ca Alin este mai bun si cred ca Morosanu este putin suparat', a afirmat Diana Sălăjean.

Din păcate, de Sfântul Valentin, Faimoșii au fost cei care au primit mesajele din partea persoanelor iubite. Diana a povestit în emisiune și ce i-a scris soțului ei, pentru acel joc de comunicare.

'Nu mai știu ce i-am scris. I-am scris un mesaj mai lung. Noi de obicei nu sărbătorim Valentine’s day, noi sarbatorim in fiecare zi pentru ca suntem foarte indragostiti. Dar este ziua lui de nume, pentru ca il cheama și Valentin. Si este ziua catelului nostru care a implinit zece ani și l-am dus la salon și i-am făcut codița si urechile albastre, în culoarea războinicilor', a mai spus Diana Sălăjean.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Alin Sălăjean de la Survivor. Războinicul a fost la un pas să ajungă primar

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei: „Eram ușor sălbatică' / EXCLUSIV

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, discuție aprinsă cu soția lui:„Ți se pare normal ce-ai făcut?'

Diana Sălăjean, dezvăluiri despre Alin de la Survivor

Soția lui Alin Sălăjean consideră că Războinicul este cel criticat constant de colegi, nu invers. De asemenea, Diana mai crede și că ceilalți colegi de echipă, în frunte cu Sorin și Musty, ar trebui să îi mulțumească lui Alin pentru punctele câștigate, care vin la pachet cu recompensele.

'El a fost nominalizat, dupa cum spune si Sorin, pe considerente sociale, ca nu are initiativa in tabara. S-a stabilit ca Sorin face focul, Musty aduce cocos, iar Alin aduce puncte, deci recompensa. Deci ar trebui să îi mulțumească lui Alin că el le aduce mâncarea.

Alin a vrut sa mai dea o sansa grupului, el nu a atacat niciodata fara sa fie atacat. Eu asta am citit printre randuri, ca atacurile au fost asupra lui Alin si nu invers. El a spus ca printre colegii care il acuza ca este egoist sunt falsi. Eu incerc sa trec de sticla si sa il citesc pe Alin, dar lui îi place în viață corectitudinea. Ce am observat este ca Alin a incercat sa ofere o a doua sansa grupului, dar nu i-a fost primita. Pana la urma, Survivor este un joc individual, trebuia sa fie putin in garda ', a explicat Diana Sălăjean.

Ce spune Diana despre problema din tabăra Războinicilor

Frumoasa brunetă nu crede totuși că soțul ei fuge intenționat de muncă. Mai degrabă, susține Diana, este vorba despre o problemă cu organizarea Războinicilor ca echipă.

'Eu cred ca problema la ei in tabara este ca nu au sarcini bine definite. Alin nu a avut initiativa, a observat ca ceilalti si-au insusit niste sarcini si poate nu a vrut sa se amestece in lucruri care nu tin de el. Dar daca si-ar imparti sarcinile, nu ar da un pas in spate, pentru ca nu este genul care sa se sustraga de la munca', a declarat Diana Sălăjean.

Chiar dacă Sorin și Musty sunt mereu contra lui Alin, partenera de viață a Războinicului de la Survivor consideră că el are șanse să ajungă departe în această competiție.

Ma asteptam sa iasa Alin favorit si ma bucur ca s-a intamplat asa. Ma asteptam si la Marilena, dar eu as fi sperat să fie Albert pe locul al treilea. Când s-a autopropus nu am avut deloc emoții că se va întoarce acasă. Strategia a fost a întregului grup și le-a ieșit. El a propus decizia, iar grupul a fost de partea lui. Musty și Sorin vor să îl nominalizeze, dar ceilalți știu că Alin este cel mai bun și ar fi păcat să se întoarcă acasă', a spus soția lui Alin Sălăjean.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton