Povestea lui Lucian Colareza, artistul care a fermecat jurații la Românii au talent. "Andra mi-a povestit că a dorit să cântăm împreună" / EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

Lucian Colareza este un artist despre care vom auzi mult mai des după prezența sa la Românii au talent, unde reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați și să primească 4 de DA. Chiar dacă deocamdată este, poate, mai cunoscut în Columbia decât în România, cu siguranță numele lui va fi, în scurt timp, pe buzele tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lucian Colareza este unul dintre tinerii artiști care au crezut în șansa lor când poate nimeni nu credea. La 15 ani s-a dus singur la canto, dar au trecut niște ani buni până a reușit să-și confirme talentul. Plecarea în Spania și, ulterior, formarea unei trupe alături de niște artiști din Republica Dominicană i-au schimbat viața.

Succesul nu l-a cunoscut în România, ci în Columbia, unde a avut și primul său turneu, piesa lui „Y Ahora Que” devenind hit. Ideea de a participa la Românii au talent s-a dovedit una salutară, deoarece publicul autohton a avut în sfârșit ocazia să-l vadă și să-i aprecieze talentul. Iată povestea afirmării lui Lucian Colareza spusă chiar de către el!

Lucian Colareza (9)Lucian Colareza (9)

În timpul jurizării, Andra a spus că te știa și că voia să te invite să cântați împreună. Cum te-ai simțit?

Da, după ce am cântat, Andra i-a lăsat pe ceilalți jurați sa își spună părerea, apoi la final mi-a spus câteva cuvinte frumoase, care au contat foarte mult pentru mine. În primul rând, m-am bucurat că știa de existența mea.

Mi-a povestit că a dorit să cântăm împreună pe aceeași scenă în luna aprilie 2020, într-unul din concertele sale, dar, din cauza pandemiei, evenimentul nu s-a mai desfășurat. Nu e niciodată timpul pierdut și sper ca într-o zi să fiu alături de ea pe scenă.

Ce ai simțit când ai primit rezultatul final – 4 de DA? Erai convins că așa va fi?

Sincer să fiu, am avut emoții foarte mari, poate mai mari decât la Vocea României și nici nu mai țin minte ce s-a întâmplat, cum am cântat, când a început totul și când s-a terminat. Dar în sufletul meu speram și credeam că voi lua macar 3 de DA. Din fericire, am reușit să ajung la sufletele tuturor juraților, iar rezultatul final a fost 4 de DA, un rezultat care m-a făcut să cred mai mult în mine.

Citește și: De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele: „Îmi era frică, am avut anxietăți urâte'

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare'

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: „Am făcut terapie câțiva ani'/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, din lume? Cum arată cei trei copii ai lui

Lucian Colareza: „Atunci când cânt, sufletul meu se duce în altă galaxie”

Alexandra Dinu a spus că s-a simțit ca într-o poveste de dragoste. Cum ai învățat să transmiți această căldură prin interpretarea ta?

În primul rând, melodia Hoy Tengo Ganas De Ti e bazată pe o poveste de dragoste, iar scopul meu este să transmit ceea ce cânt. Nu știu cum să explic, dar atunci când cânt, sufletul meu se duce în altă galaxie și, în 99,99% din cazuri, căldura vocii mele ajunge acolo unde trebuie și impresionează.

Spune-ne puțin despre turneul pe care l-ai avut în Columbia. Ce a însemnat pentru tine?

În 2017, Mazo Music alături de un manager important din Columbia (Cindy Restrepo), mi-au organizat un turneu de promovare care a durat o lună și s-a desfășurat în 5 orașe: Bogota, Baranquilla, Santa Marta, Cartagena și Valledupar. Am promovat melodia „Y Ahora Que” și cred că am fost la peste 30 de emisiuni și posturi de radio. Spre uimirea mea, m-au primit într-un mod extraordinar. Nu înțelegeau cum o persoană de pe alt continent le cântă muzica așa de bine. Credeau că sunt mexican sau din Puerto Rico.

„Fericirea se naște din lucruri mici”

În Columbia am învățat de la oameni că poți să fii fericit cu puțin și că fericirea se naște din lucruri mici, am învățat că trebuie să bem cafeaua fără lapte și fără zahar, am cunoscut producători noi, manageri și muzicieni cu care sunt prieten și astăzi.

2020 a fost un an atipic. Ce îți doresti să fie diferit pentru tine în 2021?

În 2021 vreau, în primul rand, să fiu liniștit sufletește. Vreau să mă concentrez în liniște pe proiectele mele, vreau să ajut și alți oameni care își doresc și merită să facă muzică, vreau să mă bucur mai mult de familia mea, de prietenii mei și de tot ce mă înconjoară.

Îmi doresc să fac cât mai mulți oameni fericiți și de obicei, tot ce îmi propun se îndeplinește.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton