Dorian Yates, legenda culturismului britanic, vine la Stay Fit Gym (P)

 advertising.ringier
.

Echipa Stay Fit Gym le-a pregătit o mega surpriză pasionaților de fitness & culturism. Pentru prima oară, unul dintre cei mai titrați campioni mondial la culturism vine în #ComunitateaStayFit, unde se va antrena timp de câteva ore cu membrii rețelei de fitness și aerobic Stay Fit Gym.

Dorian Yates este câștigător a 6 premii consecutive Mr. Olympia și a numeroase premii de culturism, iar sâmbătă, 20 februarie, de la ora 14.00, se va afla în Stay Fit Gym Cocor.

Dorian Yates a devenit celebru datorită masivității și densității musculare și este considerat cel care a impus un nou standard pentru musculatura spatelui (punctul său forte) în concursurile de culturism profesionist.

Yates și-a început cariera în 1983. Palmaresul său este format din 15 victorii majore la concursurile de culturism și două locuri secunde. Din 1992 până la retragerea din activitate în 1997 a câștigat fiecare concurs la care a participat.

'Prin acest eveniment Stay Fit Gym deschide seria de evenimente și campanii de comunicare destinate pasionaților de fitness & culturism, prin care ne propunem să recunoaștem meritele persoanelor cu adevărat pasionate de acest domeniu. Culturismul este un sport extrem de greu care necesită foarte multe sacrificii personale și profesionale, iar pentru asta considerăm că ar trebui apreciate mai mult meritele celor care aleg un astfel de stil de viață', a declarat Antonio Nițu, manager-ul rețelei de fitness & aerobic Stay Fit Gym.

Totodată, cei prezenți vor primi din partea lui Dorian Yates și mostre din gama de produse DY Nutrition, produsele ce poartă semnătura marelui campion.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, pasionații de culturism îl pot întâlni personal pe Dorian și pot afla de la el câteva dintre secretele care l-au făcut celebru în întreaga lume sau pot cere autografe din partea britanicului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton