Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec: „S-a deschis dosar penal. Mi s-a furat...”

 Ifrim Georgiana
.

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec. Astăzi, bruneta a fost audiată la DIICOT, în cazul fostului ei iubit grec. Aceasta i-a adus acuzații grave lui Nikos Papadopoulos, susținând că ar fi fost șantajată și că i s-ar fi furat conturile de pe rețelele de socializare. Iată ce declarații a făcut aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec. La puțin timp de când s-a logodit cu George Steven, se pare că trecutul nu-i dă pace Adrianei Bahmuțeanu. Aceasta este implicată într-un nou scandal cu fostul iubit grec, susținând că acesta i-ar fi furat conturile pe rețelele de socializare și că o amenință. Astăzi, bruneta a fost audiată la DIICOT, acolo unde a mers cu dovezi pentru a-și susține acuzațiile. Aceasta a făcut primele declarații despre situația prin care trece, susținând că a fost deschis un dosar penal.

bahmu-1-2bahmu-1-2

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT. Bruneta susține că cel care i-a furat conturile de socializare este chiar Nikos Papadopoulos și se așteaptă ca acesta să posteze tot felul de „trăsnăi' în numele ei.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost audiată la DIICOT. Ce acuzații îi aduce fostului iubit grec:„Este infracțiune ce a făcut, va înfunda pușcăria'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, hărțuită în continuare de fostul iubit grec:”Mi-a pus coroane mortuare la ușă”

Citește și: Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe mașină:„Furăciunea nu te duce departe în viață'

Citește și: Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și…'

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce a fost audiată la DIICOT, în scandalul cu fostul iubit grec

Bruneta a susținut că fostul iubit grec i-a furat „identitatea virtuală'. Aceasta a susținut că Nikos Papadopoulos îi cere să închieie actuala relație și că o șantajează de mai bine de un.

„Am fost chemată la audieri pentru că mi s-a furat identitatea digitală, mi-a fost spartă și preluată de către o altă persoană, Instagram, Facebook, mail personal, YouTube. Am dat aceste declarații pentru că s-a deschis dosar penal, s-a început urmărirea penală, am dat mai multe declarații procurorilor ca ei să găsească vinovatul, pe care l-am și identificat.

Sunt sigură pentru că de un an și jumătate m-a șantajat cu parolele de la aceste pagini, a refuzat să mi le dea sau mi se schimbă de nu știu câte ori amenințându-mă că dacă noi vom termina relația o să văd eu ce pățesc, o să înceapă să posteze tot felul de trăsnăi la adresa mea, ceea ce se și întâmplă. Pe pagina mea de Instagram el pune poze cu fosta soție a actualului meu soț, George, fosta soție a murit la naștere, acum 10 ani', a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

„Noi n-am avut o relație asumată'

Adriana Bahmuțeanu a mai susținut că fostul iubit îi terorizează familia cu telefoane. Mai mult, aceasta este de părere că acționează cu ajutorul unor complici.

„Noi n-am avut o relație asumată, e o persoană pe care o cunosc, nu s-a finalizat această relație, nu s-a continuat. Îi doresc acestui om tot binele din lume, îi doresc să mă lase în pace, îi sună pe colegii mei, pe George, îmi sună familia, i-am zis să mă lase în pace. Nu răspunde la mesaje, la telefon, nu dorește să vorbească cu mine, el nu vrea să comunice civilizat.

Are și complici, nu e singur! Intra peste mine în casă și îmi lua cheia, am schimbat trei broaște la ușă', a adăugat bruneta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton