Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion: „La recomandarea mea, Ilinca va purta...”. Ce alți artiști vor cânta la eveniment

 Ifrim Georgiana
.

Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion. Carmen Șerban va cânta la nunta lui George Simion. Pe 27 august, liderul AUR și iubita sa, Ilinca, își vor uni destinele. Evenimentul va avea loc în județul Vâlcea și sunt așteptați invitați și artiști de seamă. Printre aceștia se numără și Carmen Șerban, care va cânta la petrecerea din cea de-a doua zi. Iată ce le-a urat îndrăgita artistă viitorilor miri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion. George Simion și Ilinca Munteanu se vor căsători pe 27 august, în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Accesul la nuntă se face pe baza de brățară, ci nu de invitație așa cum se obișnuiește. Nunta va avea loc la un resort de lux, iar căsătoria va fi oficiată de către primarul comunei, Mugurel Mărcoianu. Carmen Șerban va încânta invitații în cea de-a doua zi a nunții, cunoscută drept „Ciorba de Potroace'. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre programul pe care îl va desfășura și le-a făcut viitorilor miri o urare specială.

simion-1-1simion-1-1

Carmen Șerban va cânta la nunta lui George Simion. Duminică seară, îndrăgita artista va fi prezentă la nunta politicianului. Aceasta a mărturisit că a pregătit un program cu muzică populară românească, însă se va plia și pe dorințele invitaților.

Citește și: Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu:„Va ieși o nuntă ca la carte. Am mână bună la…'

Citește și: Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă:„E făcută la comandă, cu influență…'

Citește și: George Simion, totul despre nunta cu viitoarea lui soție, Ilinca:„Îmi doresc șase copii, dar acum negociez la…'

Citește și: Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul:„Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie'

Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion

Artista va cânta în cea de-a doua zi la nunta lui George Simion și a Ilincăi. În mod tradițional, această zi se numește „Ciorba de Potroace' și este destinată pentru distracția invitaților și a mirilor.

„Într-adevăr voi cânta și eu, în a 2 a zi de nuntă a lui George și Ilinca. Conform obiceiurilor tradiționale românești, a doua zi de nuntă este numită Ciorba de Potroace' și este destinată pentru relaxarea și pentru distracția mirilor, a nașilor, a socrilor mari și mici și bine-nțeles pentru invitații care rămân și pentru ziua următoare. De cele mai multe ori, în noaptea nunții, atât mirii, cât și nașii și părinții mirilor sunt preocupați cu organizarea și cu invitații, așa încât nu mai au timp de distracție.

Eu sunt sigură că fiecare invitat a pregătit câte ceva pentru a dărui tinerilor căsătoriți. Și dacă ai formulat surpriză' este bine ca să rămână surpriză”, a declarat artista, potrivit wowbiz.ro.

Ce le urează Carmen Șerban viitorilor miri

Artista a ținut să le facă o urare viitorilor miri. Mai mult, aceasta a susținut că a avut un rol important în alegerea rochiei de mireasă.

„Sunt tineri și frumoși, se vede clar că se iubesc. Eu le urez să pașească cu dreptul în această nouă călătorie a vieții, iar atunci când vor veni și vremuri de restriște, să găsească putere de iertare și de înțelegere unul pentru celălalt.

Ilinca este o fată finuță și frumoasă cu un suflet aparte, a știut George ce să aleagă! La recomandarea mea, Ilinca va purta o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani. Le urez mirilor George & Ilinca, sănătate, fericire și copii mulți și frumoși ca ei', a adăugat Carmen Șerban potrivit sursei citate.

Ce program a pregătit artista pentru nunta lui George Simion

Carmen Șerban a vorbit despre programul pe care l-a pregătit pentru nunta politicianului. Aceasta a susținut că va cânta muzică populară românească, însă surprizele nu se opresc aici.

„Nu am pregătit un repertoriu anume. Sunt un Artist consacrat, am o carieră în muzică de aproape 30 ani si cu siguranță mă voi plia după doleanțele invitaților prezenți pe timpul programului meu. Duminică seara, în jurul orei 21.00 îmi voi începe programul cu melodii din muzica populară românească, cântece cu specific de nuntă care îi vizează în mod special pe Miri, Nași, Socrii Mari și Socrii Mici. Apoi voi cânta de toate: Hore, Sârbe, Etno si dacă primesc solicitări voi cânta si câteva melodii pe ritmuri balcanice', a încheiat aceasta.

Carmen Șerban a fost invitată să cânte la nunta lui George Simion, împreună cu Theo Rose și Taraful de la Vărbilău.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton