Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă: "Mi se pare dezgustător și lamentabil"

 Dumitrache Laura
.

Diana Șoșoacă în atacă dur pe fostul ei coleg, liderul AUR, George Simion. Politiciana l-a criticat dur pe acesta după ce ar fi cerut ajutor pentru a-și organiza nunta. Senatoarea nu s-a abținut și a avut o reacție acidă la adresa fostului ei coleg de partid. Ce a spus despre viitoarea lui soție, Ilinca?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă. George Simion se va căsători pe 27 august cu iubita lui, Ilinca. Pentru organizarea nunții, politicianul ar fi cerut ajutorul și a invitat toată România la marele eveniment. Diana Șoșoacă, fosta colegă de partid, este indignată de gestul lui Simion, motiv pentru care l-a criticat dur pe acesta.

sosoaca si simionsosoaca si simion

Diana Șoșoacă a vorbit într-un interviu acordat pentru Adriana Bahmuțeanu despre viața profesională și personală a lui George Simion. Senatoarea a început cu critici legate de gestionarea veniturilor de la Parlament și susține că George Simion nu trebuia să ceară ajutor pentru nunta lui.

Citește și: De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion, liderul AUR:” E o nuntă artificială”

Citește și:Diana Șoșoacă, avertizată de Facebook fiindcă a postat materiale de propagandă rusă

Citește și:Carmen Șerban, noi detalii despre nunta lui George Simion:„La recomandarea mea, Ilinca va purta…'. Ce alți artiști vor cânta la eveniment

Citește și:Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe mașină:„Furăciunea nu te duce departe în viață'

Diana Șoșoacă îl critică dur pe George Simion, după ce a cerut ajutor pentru nuntă

Pe 27 august, George Simion și iubita lui, Ilinca, își vor uni destinele în fața a mii de oameni. Fosta colegă de partid, Diana Șoșoacă nu va participa la marele eveniment, ba chiar a avut cuvinte grele la adresa lui George Simion. Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, Diana Șoșoacă l-a criticat dur pe Simion după ce a cerut ajutor pentru nunta lui.

„Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar.

(…) Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva!Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?', a spus Diana Șoșoaca, relatează click.ro.

Diana Șoșoacă: „Mie mi-e milă de fetița asta”

Diana Șoșoacă susține că George Simion are un salariu foarte mare, motiv pentru care nu ar fi trebuit să ceară ajutor pentru a-și organiza nunta. De asemenea, senatoarea spune că o compătimește pe Ilinca, viitoarea soție a politicianului.

„Mie mi-e milă de fetița asta(n.r. Ilinca, soția lui George Simion). Are 22 de ani. Eu la 22 de ani mă și măritam, prima dată. Pornești cu atâtea visuri… Normal ar trebui să ai lângă tine un om alături de care să pornești în viață', a mai criticat Diana Șoșoacă. 

Iar asta nu e tot. Diana Șoșoacă a susținut că are o prietenă comună cu Ilinca. De asemenea, Șoșoacă a mai declarat că soția lui George Simion și-ar fi părăsit fostul iubit, după o relație de doi ani.

„Ea e o fire romantică, e o fată visătoare și, din punctul meu de vedere, la cum e politica… nu o văd bine', a mai spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă nu merge la nunta lui George Simion

Sâmbătă, 27 august, liderul AUR, George Simion își va uni destinele cu iubita lui, Ilinca Munteanu. Marele eveniment va avea loc la Oveselu Măciuca și sunt așteptați peste 10.000 de oameni. Senatoarea a declarat că nu va participa la eveniment, căci, în realitate, nu este de fapt o nuntă, ci o campanie electorală mascată.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa!', a declarat Diana Şoşoacă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton