Adi Sînă, executat silit pentru o datorie uriașă! Câți bani are de plătit soțul Ancăi Serea

 Dumba Gabriela
.

Adi Sînă a fost dat în judecată de o firmă de închirere aparatură IT pentru o datorie neplătită de doi ani. Datoria artistului este uriașă, de 60.000 de lei, iar Judecătoria Cornetu a hotărât pe 16 martie să admită cererea unui executor, îndreptată împotriva soțului Ancăi Serea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Conform deciziei de executare silită, suma reprezintă contravaloarea unor facturi scadente și neachitate pe baza unui bilet la ordin emis în 2018 pentru una din firmele lui Sînă și care avea scadența în noiembrie 2020.

2-anca2-anca

Instanța nu a avut nevoie de mai mult de o ședință pentru a admite cererea executorului judecătoresc ce a primit permisiunea judecătorilor de a recupera 'prin toate formele prevăzute de lege' datoria de la Adi Sînă, potrivit wowbiz.ro.

Anca și Adi au făcut pace cu vecinii

Pe de altă parte Anca Serea și Adi Sînă au reușit să-și rezolve problemele cu vecinii din complexul rezidențial în care au locuit până recent. Aceștia îi acționaseră pe cei doi în instanță, tot pentru o datorie, însă la ultimul termen, judecătorii au constatat că cererea a rămas fără obiect, semn că suma respectivă a fost acoperită.

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți: „Fata e cuminte, doarme pe muzică!’

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…

Anca Serea a mai pierdut un proces cu școala privată a copiilor ei

Anca Serea și Adi Sână au ales pentru copiii lor școli private, acolo unde avea de achitat aproximativ 3.000 de euro pe an pentru fiecare copil. Serea, titulara contractului, a plătit însă doar prima rată iar acum școala a dat-o în judecată și a câștigat.

Pe 25 ianuarie 2021, la Judecătoria Cornetu, magistrații au decis ca Anca Serea este bună de plată. Ea are 30 de zile la dispoziție pentru a plăti o restanță de 2136 euro (echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plată pentru anul școlar 2017-2018).

La această sumă se adaugă însă și penalizări de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel încât suma totală de plată a ajuns la peste 3.500 euro.

Este al doilea proces pe care Anca Serea îl pierde în detrimentul instituției de învățământ. În toamna anului trecvut, vedeta a primit o decizie asemănătoare din partea Judecătiriei Sectorului 4, doar că atunci magistrații au decis că aceasta are de plătit peste 3.600 euro.

La sfârșitul anului 2019, Anca Serea și Adi Sână au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro, momentan cu chirie, dar că se gândesc să cumpere imobilul pentru a avea mai mult loc pentru toată familia.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton