Romina, dezvăluiri surprinzătoare! Mellina, îndrăgostită de Marius, la Survivor? „Într-un costum de baie minuscul, se apleca lasciv”

 Mirea Roxana
.

Romina de la Survivor s-a întors în România după ce a fost eliminată și a făcut dezvăluiri incredibile despre ce se întâmplă în tabăra Războinicilor. Aceasta a dezvăluit că Mellina îi face avansuri lui Marius Crăciun și încearcă să îi atragă atenția prin orice mijloace.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Romina, în perioada în care a fost la Survivor, a observat că Mellina încearcă să-i atragă atenția lui Marius Crăciun. Fosta Războinică a dezvăluit că Mellina făcea exerciții fizice într-un costum de baie „minuscul' doar ca să îl facă pe Marius Crăciun să se uite la ea.

bun-32bun-32

„Stăteam si cu Sindy și cu Marius mai mult, fiind mai noi in competitie. Si observam că Mellinei îi plăcea foarte mult de Marius si incerca sa se bage in toate discutiile. Cand a venit Marius, a sarit in bratele lui. La jocuri si in camp facea tot felul de chestii. Noi eram acolo in cabana si mai discutam, nu barfeam, si venea Mellina. Ea in ultima perioada s-a pus sa faca genuflexiuni si fandari si era doar intr-un costum de baie minuscul si venea in fața lui, își desfăcea picioarele să facă genuflexiuni și se apleca asa intr-un stil mai lasciv. Și nu era doar atunci. Cand stateam langa cabana, acolo unde manca, direct acolo in fața se găsea să își facă genuflexiunile, în fața noastră.

Îi dau un ghiont lui Marius si zice „ce să mai…'. Nu mai avea nici el ce să mai zică', a dezvăluit Romina de la Survivor pentru WOWbiz.ro.

Mellina, îndrăgostită de Marius?

Romina a vorbit și despre zvonurile referitoare la faptul că Mellina și Musty s-ar fi îndrăgostit unul de celălalt la Survivor România. Fosta Războinică a declarat că cei doi aveau mai mult o relație frățească, decât una amoroasă. Aceasta își menține părerea că Mellina și-ar dori să formeze o relțaie cu Marius Crăciun.

Citește și: Romina o critică pe Mellina de la Survivor:„E cea mai perversă din competiție și foarte falsă'

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor.„Am lovit cu toată forța mea'

Citește și: Cine este fostul soț al Majdei de la Survivor.Ce s-a întâmplat cu J. Yolo, tată fetiței sale

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci.Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

Musty și Mellina erau apropiați, dar nu este ce s-a spus. Mi se părea o relatie ca frate-soră. Mi se părea că ea îl plăcea pe Marius. Pe mine mă amuza când venea și făcea genuflexiunile și fandările chiar acolo în fața lui. Îi mai intreba pe băieți dacă le face corect, îi mai ziceau și Starlin și Andrei', a declarat Romina, fostă concurentă Survivor România.

Marius Crăciun, de la Ferma la Survivor

În 2019, Marius Crăciun a câștigat Marele Premiu de 50.000 de euro, însă faima și banii nu l-au schimbat. Și-a păstrat același loc de muncă, iar banii câștigați i-a folosit pentru a-și ajuta familia.

Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat', a declarat Marius Crăciun la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton