Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin: „M-a convins cu foarte multe lucruri”

 Mirea Roxana
.

Andreea Antonescu a fost eliminată din competiția Survivor România. Aceasta a făcut primele declarații din Republica Dominica și a vorbit despre relația de prietenie dintre ea și Elena Marin. De asemenea, cântăreața crede că Elena Marin va fi cea care va câștiga competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Andreea Antonescu a vorbit despre relația de prietenie dintre ea și Elena Marin. În toate conflictele din Republica Dominicată, artista a fost de partea Elenei Marin pentru că, spune ea, Faimoasa a convins-o de foarte multe lucruri și i-a câștigat încrederea de-a lungul timpului.

a1-4a1-4

„Am auzit această discuție, permite-mi să cred că eu având o relație de prietenie cu Elena, clar îmi este mult mai la îndemână s-o cred pe Elena, mai ales că Elena până a ajuns să-mi fie prietenă, m-a convins cu foarte multe lucruri.

Aici nu mă refer doar la repetițiile pe care noi le-am avut cu trupa Andre, ea fiind dansatoarea noastră…au fost anumite episoade în viața noastră în care practic s-a cam întâmplat în același fel…și atunci eram confidente și ne dădeam sfaturi una alteia, mă refer în viața reală și atunci da, mi-e mult mai la îndemână s-o cred pe Elena pentru că a fost lângă mine în momente în care eu am avut nevoie.

La rândul meu, când mi-a cerut un ajutor sau un sfat, am fost acolo. Indiferent de orice, eu merg pe mâna Elenei', a mărturisit Andreea Antonescu pentru WOWbiz despre relația ei de prietenie cu Elena Marin.

Andreea Antonescu, despre relația cu Elena Marin

Andreea Antonescu a mai spus că nu a mers la Survivor România ca să facă o coaliție cu Elena Marin. Ba mai mult, aceasta a afirmat că unii colegi de echipă au încercat s-o întoarcă pe ea împotriva Elenei, pe care o vede câștigătoarea acestui concurs.

„Recunosc, sunt prietenă cu Elena, eu nu am mers acolo pe premisa de a face o coaliție cu Elena. Într-adevăr, am văzut că Elena era căzută psihic, am văzut multe multe episoade, care din punctul meu de vedere nu au fost la locul lor, consider că bărbăția unui bărbat nu constă în a adresa injurii la adresa unei femei… ba din contră. Atunci, m-am dus oarecum că poate e adevărul undeva la mijloc.

Am acordat șanse. În momentul în care am simțit că părerile erau după cum bătea vântul, mi-am dat seama că interesul acelei tabere nu era de a mă coopta acolo pe mine, ci pentru a mă aduce împotriva Elenei, pentru a rămâne ea singură. (…) Eu mă aștept de la Elena să aducă acasă trofeul', a mai spus Andreea Antonescu.

Citește și: Romina o critică pe Mellina de la Survivor:„E cea mai perversă din competiție și foarte falsă'

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor.„Am lovit cu toată forța mea'

Citește și: Cristina Ich, abandonată de tată la vârsta de 2 ani:„El nu m-a cautat niciodată. Știe că sunt cunoscută'

Citește și: Bianca Sârbu, diagnosticată și operată din nou de cancer:„Mă gândeam că nu mă mai trezesc!'

Andreea Antonescu, despre Zanni de la Survivor

Andreea Antonescu spune că a descoperit o latură frumoasă a lui Zanni de la Survivor, doar că viața grea pe care a avut-o se observă în reacțiile lui.

Eu am descoperit o latură frumoasă a lui Zanni, eu l-am încurajat ulterior s-o pună mai mult în valoare. Zanni este un tânăr, care are un suflet foarte bun. Din păcate, a avut o viață foarte grea și se vede în reacțiile lui, în atitudinea lui. Eu l-am încurajat mult de tot, pentru că la un moment dat a avut și momente când mi s-a confesat și mi-a zis că-i pare rău și că e conștient de faptul că a avut niște ieșiri pe care le regretă', a mărturisit Andreea Antonescu despre Zanni.

Andreea Antonescu, despre Jador de la Survivor

Andreea Antonescu spune despre Jador că l-a descoperit la Survivor și că i-a lăsat o impresie foarte bună. Ba chiar i-ar plăcea să păstreze legătura cu unii dintre foștii ei colegi de echipă.

Jador e un om pe care eu l-am descoperit în această competiție, mi-a lăsat o impresie foarte bună. Recunosc, în urma competiției sunt oameni cu care mi-ar plăcea să păstrez legătura pe o perioadă lungă, sunt oameni cu care nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în această viață',  a mai spus Andreea Antonescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton