(P) Terapii eficiente în Slăbirea Localizată cu Dispozitive Moderne de Estetică Medicală

 advertising.ringier
.

Uneori, metodele clasice de slăbire nu funcționează cum ne dorim, lăsând în urmă porțiuni de unde grăsimea pur și simplu refuză să dispară.

Pentru a afla care sunt terapiile estetice eficiente, bazate pe tehnologii revoluționare, am vizitat ALTO Studio Bucuresti, centru de estetică de tip boutique. Acesta este specializat în terapii avansate de remodelare corporală și își concentrează atenția pe Slăbirea Localizată folosind metode non-invazive pentru eliminarea țesutului adipos. Aliați le sunt cele mai avansate tehnologii – Crio-sculptura Define, Cavitația Dalyance, Radiofrecvența Velashape 3, Presodrenaj Adagyo – și o echipă de terapeuți cu experiență.

Criolipoliza Cooltech Define

CoolTech Define funcționează printr-un mecanism bazat pe principiul vulnerabilității celulelor de grăsime (adipocitele) față de schimbările de temperatură. Acest principiu demonstrat susține că atunci când îngheți țesutul adipos se declanșează o distrugere controlată a celulelor de grăsime – apoptoza. Tehnologia unică Cooltech Define este foarte eficientă în declanșarea acestui proces, protejând însă țesuturile adiacente. Odată ce membrana celulară a adipocitului este compromisă de către temperatura scăzută, intervin macrofagii, celule speciale cu rol de curățare a organismului, care contribuie la eliminarea adipocitelor în mod natural din corp. 

Considerată cea mai radicală tehnologie, elevată la nivel de crio-sculptare prin utilizarea unui număr de până la 4 aplicatori simultan în zone diferite, singura care prin înghețarea celulelor grase  declanșează apoptoza acestora. Fiecare aplicator Cooltech Define se fixează cu vacuum pe zona aleasă și reduce controlat temperatura, pana la -11 grade Celsius, garantând astfel că doar celulele de grăsime sunt afectate.

Criolipoliza are rezultate certe, vizibile deja după primele 4 săptămâni de la terapie, pe o varietate de zone de tratament. Are un rol central în abordarea unică ALTO Studio de arhitectură corporală – Remodelare 360 – deoarece este un tratament care reduce măsurabil țesutul adipos (-8 cm în circumferință după o singură ședință cu un singur aplicator), în mod non-invaziv.

Beneficiile Cooltech Define:

  • Scădere de până la 8 centimetri într-o singură ședință;
  • Tratament non-invaziv de până la 70 de minute;
  • Până la 4 zone tratate simultan;
  • Efecte dovedite clinic;

Ultrasunete (cavitație) și Radiofrecvență Dalyance

Dalyance a inovat piața de remodelare corporală prin combinarea radiofrecvenței cu ultrasunetele: dispozitivul asigură refacerea fibrelor de colagen restructurând țesutul prin încălzirea zonei tratate cu ajutorul radiofrecvenței, dar folosește și ultrasunetele pentru a distruge prin presiune membranele adipocitelor, lichefiind grăsimea din interiorul acestora pentru a putea fi preluată de sistemul limfatic. Efectul final este de slăbire și diminuare a celulitei, asigurând o îmbunătățire vizibilă și de durată a aspectului pielii.

Pentru remodelare corporala, Dalyance funcționează în trei etape:

1. Drenare: evacuarea cu ajutorul proceselor naturale a lichidului aflat în spațiul interstițial, susținută cu ajutorul radiofrecvenței.

2. Reducere: tratează adipozitatea localizată în anumite părți ale corpului. În funcție de cele trei caracteristici ale țesutului: moale, edematos (cu reținere de lichide) sau fibrotic (dur) se utilizează monipolii adecvați pentru rezultate vizibile și rapide, dar și tehnologia optimă între cavitație și radiofrecvență.

3. Reafirmare: activarea colagenului și a elastinei pentru a conferi mai multă fermitate pielii și a se obține un efect de redefinire și de strângere, folosind radiofrecvența.

A person getting her blood pressure checked

Description automatically generated with low confidence

Fie că suferi de celulită severă, edematoasă sau fibroasă, sau de o formă mai ușoară, tratamentul Dalyance reprezintă o soluție dovedită de combatere a acesteia. Cele două tehnologii sunt complementare și eficiente în lupta cu celulita: drenarea surplusului de lichide în cazul celulitei edematoase cu ajutorul radiofrecvenței este primul pas, urmat de distrugerea adipocitelor folosind cavitația. Rezultatul constă în diminuarea volumului camerelor de depozitare' a adipocitelor dintre septurile conjuctive prin emulsifierea grăsimilor. Drenarea acestora din lichidul interstițial prin sistemul limfatic este accelerată de radiofrecvența aplicată în ultima etapă, care activează totodată și fibroblastii, rezultând restructurarea țesutului și tonifierea pielii, care capătă elasticitate și un aspect neted, proaspăt.

Cu ajutorul tehnologiei Dalyance, la ALTO Studio îți sunt oferite terapii comprehensive de reducere a celulitei, de remodelare corporală și tonifiere cutanată.

Beneficiile Dalyance:

  • Tonifierea profundă a pielii și a țesuturilor de adâncime;
  • Restabilirea fermității și elasticității naturale prin stimularea producției de colagen și elastină;
  • Diminuarea vergeturilor;
  • Îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii;
  • Reducerea celulitei;
  • Skin tightening.

Radiofrecvența VelaShape III

Dispunând de mai multe tehnologii într-un singur aparat, VelaShape III este extrem de eficient pentru remodelare corporală: diminuarea celulitei de pe diverse zone ale corpului, reducerea circumferinței abdomenului, slăbire localizată și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii.

Această eficiență derivă din folosirea simultană a trei tehnologii cu aplicație dovedită în estetica corporală: radiofrecvență, lumină infraroșie și vacuum, menite să livreze eficient și corect în țesut energia necesară demarării proceselor celulare vizate.

Velashape III este dezvoltat pentru eficiență maximă pe două direcții:

  • aparat-etalon în tratarea celulitei și diminuare laxitate cutanată grație aplicatorului dedicat V-Smooth, care adaugă mixului de bază a celor trei tehnologii și manipularea mecanică a țesutului, prin intermediul a două role-melci care se rotesc și presează septurile conjunctive vinovate de aspectul de coajă de portocală al pielii cu celulită;
  • slabire circumferențială și slăbire localizată prin aplicator cu capete de dimensiuni diferite, de la cel foarte mic pentru conturul feței, până la cel mare pentru abdomen, și care eficientizează tratamentul oricarei zone cu probleme.

VelaShape III este o terapie-cheie a conceptului 3D Sculpt original ALTO Studio, care se bazează pe sinergia dintre procedurile corporale non-invazive și acțiuni specifice de îmbunătățire a stilului de viață, în zona de nutriție și de excerciții fizice.

A picture containing person, indoor, person

Description automatically generated

Beneficii Velashape III:

  • Diminuarea Non-Invazivă a Celulitei;
  • Tratamente scurte, o ședință completă durează între 20 și 45 de minute și rezultate excelente, vizibile chiar și după prima ședință;
  • Rejuvenarea țesuturilor prin stimularea circulației și producției de colagen.

Presoterapie și Drenaj Limfatic Adagyo

Drenajul limfatic se realizează printr-un masaj special și ajută la o bună funcționare a sistemului limfatic, o componentă foarte importantă a organismului nostru responsabilă pentru schimbul de substanțe dintre sânge și țesuturi. La ALTO Studio Bucuresti poți opta pentru tratamente de presoterapie cu Adagyo, unul dintre cele mai avansate echipamente de acest gen. Adagyo lucrează direct asupra picioarelor, feselor și abdomenului, dar efectele pozitive au loc la nivelul întregului organism.

Tehnologia Adagyo este concepută pentru a activa nu numai sistemul limfatic, ci și țesutul muscular și dermul. Adagyo acționează printr-un masaj care activează circulația, atât venoasă, cât și limfatică, obținând un efect de drenaj limfatic și stimulând reabsorbția fluidelor interstițiale care nu au fost absorbite de sistemul venos. Contracțiile produse de masaj permit eliminarea lichidelor și a toxinelor reținute, favorizând o circulație corectă și ajutând la hrănirea celulelor. Aceste „valuri de presiune' sunt cele care stimulează sistemul circulator limfatic, producând drenajul limfatic și favorizând eliminarea lichidelor, grăsimilor și toxinelor care provoacă celulită, edeme, limfoedeme și tulburări venoase precum varicele.

A picture containing person, indoor

Description automatically generated

Beneficii Presodrenaj Adagyo

  • Regenerarea Organismului și Stare Generală de Bine – stimulează sistemul limfatic, presoterapia susține detoxifierea organismului, încurajând totodată sănătatea sistemului imunitar;
  • Terapie esențială pre și post proceduri de slăbire sau anticelulitice – pregătește organismul înaintea oricarei terapii care presupune eliberarea de grăsimi în spațiul interstițial și îl susține după efectuarea acestora, antrenând activ eliminarea reziduurilor și a acizilor grași;
  • Relaxare Musculară – drenajul limfatic relaxează profund mușchii, eliminând starea de oboseală și de tensiune.
  • Elimină senzația de picioare grele' – deoarece reduce retenția excesivă de apă, presoterapia are beneficii dovedite și în relaxarea și revigorarea picioarelor, inclusiv ameliorarea stării picioarelor umflate;
  • Diminuarea Celulitei – prin stimularea sistemului limfatic și circulatoriu, se îmbunătățește fluxul sangvin la nivelul țesuturilor, făcându-le mai elastice. Se reduce astfel aspectul celulitei, prin slabirea rezistenței țesutului conjuctiv care dă aspectul de coajă de portocală', mai ales în cazul femeilor;
  • Diminuarea Inflamației – datorită abilității sale de a reduce retenția de apă din organism, presoterapia Adagyo are un efect pozitiv și asupra inflamațiilor, indiferent dacă acestea provin din cauza efortului excesiv sau în urma unei accidentări.

ALTO Studio funcționează într-o locație distinsă, într-o zona rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, într-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astăzi și o echipă pregatită să înteleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale. Experiența ALTO este una ghidată atent de Beauty Manager, care integrează informațiile obținute despre tine în cadrul sesiunii inițiale de diagnoză într-un plan terapeutic complet, urmărind permanent rezultatele prin evaluări periodice și coordonând echipa de terapeuți pentru a remodela și – în final – a întreține versiunea ta redefinită. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton