(P) Un outfit în stil sport cu sneakerși la modă

 advertising.ringier
.

Uită de zilele în care erau disponibili doar pantofii sport clasici, negri sau albi, prevăzuți cu parte superioară din pânză și talpă din cauciuc. Astăzi, rafturile magazinelor sunt pline cu sneakerși moderni în diferite culori. De asemenea, în oferta magazinelor online găsești o gamă largă de pantofi sport. Cu siguranță, cele mai cunoscute modele aparțin brandurilor de top, precum Nike, Puma, adidas și New Balance. Sneakerșii conferă oricărui outfit simplu în stil sport un caracter aparte.

Ținute vestimentare în stil sport – cum să alegi încălțămintea potrivită?

Îți place să ieși în evidență? Ești în căutarea unei perechi de încălțăminte în stil sport, care să se încadreze perfect în trendurile actuale? Excelent!

Indiferent dacă îți place să lenevești pe canapeaua de acasă și abia ai început să faci exerciții fizice sau petreci weekend-urile cu cei dragi într-un mod activ și apreciezi pantofii confortabili, cu siguranță vei găsi încălțămintea care să corespundă așteptărilor tale.

Când alegi pantofii sport, acordă atenție următoarelor caracteristici:

  • Scopul încălțămintei – pentru femei, bărbați sau copii, de fiecare zi, pentru alergare, tenis, fitness sau nordic walking – aspectul nu este totul! Atunci când alegi un anumit model, asigură-te că acesta garantează confort la purtare.
  • Mărime – această chestiune pare evidentă, dar atunci când alegi pantofii sport, merită să iei în considerare faptul că fiecare producător are un tabel de mărimi diferit. De aceea, este foarte important să-l verifici înainte de a cumpăra un anumit model.
  • Formă – pantofii sport nu reprezintă doar încălțămintea masivă din anii ‘90. De asemenea, există sneakerși care se sprijină pe talpa plată sau de tip platformă și modele cu profil înalt.
  • Material și calitate – dacă ai avut vreodată o încălțăminte din piele întoarsă, pe care ai purtat-o în zilele ploioase de toamnă, atunci cu siguranță știi foarte bine cât de important este materialul din care a fost realizată. De aceea, pentru a evita orice neplăcere, ia în considerare îngrijirea pantofilor, recomandată de producător.

Ce modele pentru uz zilnic sunt alese cel mai des?

Deși ar fi dificil să enumerăm toți pantofii sport disponibili, dintre sneakerșii aleși cel mai des, care se potrivesc cu outfit-urile de fiecare zi, fac parte:

  • încălțămintea clasică adidas Run 70S
  • pantofii sport Nike Air Max, care ies în evidență prin mai multe versiuni de culori
  • sneakerșii Puma Flyer Runner în nuanță neutră
  • modelul confortabil New Balance GW500

Șic, eleganță și… pantofi sport!

Nu este adevărat că pantofii sport se potrivesc doar cu outfit-urile de fiecare zi! Totodată, aceștia se asortează excelent cu orice ținută vestimentară elegantă sau cu blugi și rochii! Cheia succesului constă în joaca cu moda!

Sneakerșii Nike Court Royale sau Nike Delfine și modelele clasice marca Converse, precum Courtlandt și Rival reprezintă alegerea ideală pentru mersul la serviciu, plimbările cu cei dragi sau întâlnirile cu prietenii.

Rochiile de vară, decorate cu flori, modelele maxi în stil boho sau fustele tip creion cu țesătură densă arată perfect în combinație cu sneakerșii mereu de actualitate, precum Vans Ward, Reebok Royal (de exemplu Bridge 3 sau CLJOG2) și Nike Renew Lucent.

Unde poți găsi pantofi sport moderni?

Știi deja că încălțămintea în stil sport este ideală pentru orice ocazie, dar ia în considerare și magazinul din care o cumperi!

Cei mai buni sneakerși aparținând brandurilor de top, precum Puma, Nike, adidas, Reebok, Vans sau New Balance? Răsfoiește oferta noastră online pe 50style.ro – gama largă de produse moderne te așteaptă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton