Răzvan Simion, confesiuni neașteptate la 9 luni după despărțirea de Lidia Buble: "Recunosc mai greu"

 Cica Cristina
.

La nouă luni de la despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a lăsat să se înțeleagă că și el ar fi suferit după destrămarea relației, cu toate că ar fi lăsat mai puțin să se vadă. Totuși, colegul lui, Dani Oțil a încercat să salveze momentul printr-o glumă, în stilul caracteristic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara anului trecut. Artista a avut mai multe reacții după despărțirea de prezentatorul de la Neața, ba chiar a subliniat că încă îl mai iubește, chiar dacă acum într-un alt mod, motivând că iubirea se transformă.

În momentul de față, cei doi ar avea o relație foarte bună, „chiar mai bună decât înainte', după cum a spus Lidia Buble, dat fiind că îi este încă manager.

Razvan-Simion-2Razvan-Simion-2

Răzvan Simion: Și bărbații suferă după o despărțire'

La nouă luni de la despărțire, Răzvan Simion a recunoscut și el indirect că și el ar fi suferit după despărțire, cu toate că a ales să generalizeze. Nu s-a referit strict la ultima relație pe care a avut-o, însă având în vedere ultimele întâmplări din viața lui mulți, subtilitatea a lăsat loc de interpretări.

Și bărbații suferă după o despărțire sau după un divorț, dar ei recunosc mai greu, că au nevoie de ajutor', a spus Răzvan Simion.

Dani Oțil a intervenit rapid cu o glumă: Vai, foarte emoționant acest ultim minut în care a vorbit Răzvan'.

Citește și: Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion:'Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai…'

Citește și: Răzvan Simion, gest neașteptat față de Lidia Buble.A ignorat-o complet la matinalul de la Antena 1

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:„Nu a fost deloc ceva spontan’/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic'/ EXCLUSIV

Răzvan Simion, marea dragoste a Lidiei Buble

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan Simion, au existat curiozități cu privire la ce s-a întâmplat cu exactitate între ei și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au. Emoționată, Lidia Buble își deschide și-a deschis sufletul și a spus tot ce simte pentru Răzvan.

‘Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble la PRO TV PLUS.

Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion

Vedeta a spus că acum nu mai are fluturi în stomac atunci când vine vorba despre prezentatorul de la Neața. De asemenea, a vorbit și despre noua iubită și a precizat că nu a simțit nevoia să o caute sau să afle mai multe informații despre ea. A avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan și a subliniat că actuala iubită este norocoasă că a întâlnit un bărbat ca el.

Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă’, a spus Lidia Buble.

Răzvan Simion are o nouă iubită

Răzvan Simion a încercat să păstreze discreția în privința vieții sale amoroase după despărțirea de Lidia Buble, dar s-a aflat cine ar fi femeia misterioasă din viața lui. Ar fi vorba despre Daliana Răducan.

Daliana Răducan este cea cu care Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble, iar noua lui iubită nu este deloc străină de televiziune. Ea a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Fiica prezentatorului TV a fost cea care l-a dat de gol și a făcut public cine este femeia misterioasă cu care a înlocuit-o pe artistă. Ianca Simion se pare că o place pe noua parteneră de viața a tatălui său, ba chiar au ieșit împreună la restaurant și s-au fotografiat în oglindă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton