Adelina Pestriţu nu se mai opreşte din slăbit! Nunta, cea mai bună dietă: „Stresul şi agitaţia m-au adus sub limita impusă” / FOTO

 Dumba Gabriela
.

Stresul şi agitaţia dinaintea nunţii şi-au pus amprenta asupra siluetei Adelinei Pestriţu. Bruneta a slăbit atât de mult, încât fanii virtuali s-au luat de griji. Mulţi dintre cei care o urmăresc pe reţelele de socializare i-au atras atenţia că este mult prea slabă, în timp ce alţii sunt încântaţi de noul aspect al Adelinei. La rândul său, chiar vedeta admite că are mult mai puţine kilograme decât îşi doreşte.

Adelina Pestriţu a slăbit foarte mult. Nunta, cea mai bună dietăAdelina Pestriţu a slăbit foarte mult. Nunta, cea mai bună dietă

„Stresul şi agitaţia dinantea nunţii m-au făcut să slăbesc până la 49 de kg şi uite aşa am ajuns de la 53 kg sub limita impusă.”, scria Adelina Pestriţu pe facebook înainte de nuntă, în urmă cu două săptămâni.

Aflată acum în luna de miere, bruneta îşi arată noua siluetă în multe fotografii pe care le postează pe reţelele de socializare, însă apariţia sa în costum de baie nu a fost bine primită de toţi fanii săi. Felul în care arată acum a stârnit, aşadar, controverse pe reţelele de socializare şi între fani se dă o bătălie în comentarii.

În timp ce unii o felicită că arată atât de bine şi o întreabă secretul siluetei sale, alţi prieteni virtuali se arată îngrijoraţi pentru sănătatea Adelinei.

„Două beţe' – i-a scris brunetei una dintre fetele care o urmăresc pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care Adelina apare îmbrăcată în costum de baie, în toată splendoarea sa de proaspătă soţie. „Dacă era grasă, nici atunci nu eraţi fericite. Sunteţi doar frustraţi!', i-a luat apărarea altcineva.

„Ai slăbit foarte mult!' – a remarcat un alt fan, în timp ce alţii îi cer dieta, încântaţi fiind de formele sale.

După naşterea Zinaidei, în urmă cu un an, Adelina Pestriţu a făcut vâlvă pe internet cu dieta care a ajutat-o să piardă rapid 14 kilograme, respectiv una bazată exclusiv pe somon şi salată de legume. Însă, în ultimele luni, bruneta ne-a declarat că n-a mai avut restricţii alimentare şi că pregătirea nunţii cu strestul aferent i-au topit kilogramele.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton