38 de ani de la nunta secolului! Cinci lucruri neștiute de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles și un detaliu absolut scandalos

 Oana Popoiag
.
nuntă Prințesa Diananuntă Prințesa Diana

Vara s-a născut, vara a murit. Și tot vară era când Prințesa Diana s-a căsătorit cu Prințul Charles, în cadrul evenimentului ce a fost supranumit 'nunta secolului'. Lady Di avea doar 19 ani atunci, iar la nuntă a luat parte inclusiv amanta lui Charles, Camilla Parker.

Vara aceasta s-a împlinit 38 de ani de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles, supranumită nunta secolului. În 1981, Diana Spencer, în vârstă de doar 19 ani, i-a spus 'da' Prințului Charles, cu 12 ani mai în vârstă, în cadrul unei ceremonii urmărită de 750 de milioane de oameni la televizor.

Detalii neștiute de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles

Însă dincolo de ceea ce s-a văzut, sunt numeroase amănunte de culise inedite, unele de-a dreptul scandaloase. Cum ar fi faptul că printre invitații la nuntă s-a numărat inclusiv eterna amantă a Prințului Charles, astăzi soție, Camilla Parker, venită cu soțul ei, Andrew Parker Bowles. De altfel, se pare că Charles, îndrăgostit de Camilla pe toată perioada mariajului cu Diana, le-ar fi făcut o mărturisire îngrijorătoare unor prieteni chiar înainte de ceremonie: 'Este foarte drăgălașă, dar e un copil! Arată ca o elevă încă, nu arată ca o femeie măritată!'

În ciuda vârstei sale fragede și a unei aparente naivități, Diana a refuzat să pronunțe, în timpul jurămintelor de nuntă, tradiționalul cuvânt 'supune', din cadrul frazei 'să te iubesc, să te prețuiesc și să mă supun, până când moartea ne va despărți'. 

Problemele Dianei cu oscilațiile de greutate și bulimia sunt binecunoscute, aceasta având probleme inclusiv în preaja nunții, când a pierdut 5 cm în talie în doar patru luni, dându-i de furcă designerului care i-a creat rochia de mireasă, Elizabeth Emanuel.

Rochia de mireasă a Prinţesei Diana a inclus și o mică potcoavă din aur de 18 carate îmbrăcată în diamante albe, dar acest detaliu fermecător a fost ascuns privirilor. 'Rochia a întruchipat fantezia ei de prințesă. A fost insistentă cu privire la mânecile bufante, trena de aproape 8 metri, talia strânsă și broderia din dantelă vintage cu perle și paiete', a spus biograful Tina Brown. De asemenea, Lady Di a avut două buchere de mireasă.

Foto: Hepta

Citește și:

Ce sfat zguduitor a primit Ioana Ginghină de la fetița ei de 11 ani înainte de separarea de Alexandru Papadopol: 'Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorțam'

Meghan Markle, atacată de sora ei, Samantha, mai dur ca niciodată: „Sper ca Archie să o trateze așa cum l-a tratat ea pe tata!'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton