Cristina Ich a intrat în panică în timpul unor analize pentru sarcină. Superba brunetă, însărcinată în 6 luni, a început să plângă: ”Ce mă fac eu cu un copil?”

 Oana Popoiag
.
Cristina Ich sarcinăCristina Ich sarcină

Cristina Ich a uimit pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, pe care îl va aduce pe lume în mai puțin de trei luni. Însă uimită este și ea, căci la ultima vizită la spital, pentru o serie de analize, a izbucnit în plâns. Tot momentul a fost surprins pe Instagramul brunetei.  

Cristina Ich a creat rumoare în online când a anunțat că este însărcinată în șase luni cu primul ei copil. Iubita lui Alex Pițurcă, în vârstă de 32 de ani, va naște în toamnă un băiețel, pe care îl va chema Noah Alexandru.

Cristina Ich se află pe ultima sută de metri cu sarcina. A intrat în panică

Angelina Jolie de România, așa cum e supranumită Cristina Ich, trece prin transformările aferente unei sarcini, care îi schimbă starea de la o clipă la alta. Așa cum s-a întâmplat la ultima vizită la spital, unde bruneta a mers pentru o serie de analize și…a izbuncnit în plâns. Panicată de faptul că va deveni mamă, vedeta a intrat în panică pe Instagram.

'Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie„, a recunoscut Cristina Ich, celebră pentru deschiderea cu care abordează diferite subiecte.

Foto: Instagram

Citește și:

Momentul adevărului: Andra, cu pistruii la vedere. Cum arată cântăreața fără pic de machiaj la 32 de ani!

Ioana Ginghină este vegetariană de doi ani şi acum ţine dieta cu pepene roşu. Cum se menţine în formă la 41 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton