Ce au descoperit anchetatorii în cele trei telefoane ale monstrului din Caracal. Cum încerca Gheorghe Dincă să scape de cartele

 Stamen Diana
.

Cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă au fost verficate de către anchetatori, iar în aceastea nu au fost găsite date relevante. Alexandra Măceșanu a sunat la 112 de pe unul dintre telefoanele monstrului din Caracal.

Așa ceva nu credeam niciodată că poate fi real. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, Luiza și Alexandra Măceșanu. Înainte să fie ucisă cu sânge rece, Alexandra Măceșanu a sunat la 112, unde a cerut disperată ajutor. Tânăra a sunat de pe unul dintre telefoanele monstrului din Caracal, iar numărul de pe care Alexandra a sunat a fost identificat.

Gheorghe Dincă avea mai multe cartele telefonice, iar acesta le dădea vecinilor sau prietenilor lui. Un vecin a povestit pentru Libertatea, cum monstrul din Caracal i-a dat chiar lui o cartelă. M-a sunat și atunci, miercuri noaptea, pe la 11 seara, dar nu i-am răspuns. L-am lăsat să sune, că n-aveam chef să umblu noaptea', spune G., care stă la câteva case de locuința suspectului și mai lua un ban făcând munci pentru Dincă.

0759.660.526 – numărul de pe care a sunat Alexandra la 112.

0763.931.765 – numărul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, descoperit și acesta la Dincă acasă.

Telefonul lui Gheorghe Dincă este un model vechi, la fel ca și al vecinului. Pe telefon nu există fotografii sau mesaje relevante.

FOTO: Captură Video

Luiza și Alexandra, victimele monstrului din CaracalLuiza și Alexandra, victimele monstrului din Caracal

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton