Bianca Pop de la Insula iubirii are un nou iubit. Cine este cel care a cucerit-o pe brunetă

 Stamen Diana
.

Bianca Pop de la Insula iubirii s-a lăsat ispitită de un bărbat care acum o face cea mai fericită. Bruneta se mândrește cu noul iubit și nu-l mai ascunde deloc de ochii curioșilor. Ispita de la Antena 1 este răsfățată așa cum își dorește ea.

Cea mai controversată ispită de la Insula iubirii nu pierde timpul degeaba. După ce s-a despărțit de iubitul interlop, Bianca Pop s-a lăsat cucerită de Claudiu. Cei doi au fost împreună în mai multe vacanțe, iar acesta are grijă ca iubitei sale să nu-i lipsească nimic.

Se pare că bărbatul a îndeplinit toate condițiile pe care Bianca Pop le avea de la un bărbat. Claudiu o scoate în locuri selecte și îi face cadouri scumpe ispitei de la Insula iubirii.

Cum arată mama Biancăi Pop de la Insula iubirii

Ispita de la Insula iubirii se mândrește pe rețelele de socializare cu mama sa. Nu doar Bianca Pop a apelat la artificii estetice, ci și mama ei. Geta poartă gene false și are sprâncenele tatuate, precum fiica sa.

'Am reușit să înțeleg cu adevărat, de-a lungul vieții, mesajul mamei: Voi fi mereu cu tine!. Adică pentru totdeauna, în eternitate, orice-ar fi. ❤️', a scris Bianca Pop pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Facebook

Bianca Pop și iubitul eiBianca Pop și iubitul ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton