Marcel Toader a fost înmormântat. Silviu Prigoană şi Diana Bişinicu l-au condus pe ultimul drum

 Dumba Gabriela
.

Marcel Toader a fost înmormântat astăzi, în localitatea Cumpăna de lângă Constaţa, la cinci zile de când şi-a pierdut viaţa în urma unui infarct. Familia şi prietenii foarte apropiaţi l-au condus pe ultimul drum, printre cei care au ţinut să-i aprindă o lumânare la căpătâi aflându-se Silviu Prigoană, naşul său la cununia cu Maria Constantin şi fina sa, Diana Bişinicu.

Maximilian şi-a condus tatăl pe ultimul drumMaximilian şi-a condus tatăl pe ultimul drum

Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, în timp ce se afla la masă cu prietenii, la doar 56 de ani. Omul de afaceri avea probleme cu inima de mai mulţi ani, iar în 2012 s-a aflat la un pas de moarte, însă medicii au reuşit să-l salveze atunci. Sâmbătă, Marcel a făcut un nou infarct şi doctorii chemaţi de urgenţă au putut doar să constate decesul.

Astăzi, familia l-a condus pe ultimul drum. Fiul Maximilian Toader (22 de ani), mama Rădița Toader și Raluca, femeia care l-a făcut tată pe Marcel Toader au făcut pregătirile de înmormântare, cea din urmă fiind singura fostă soţie prezentă la ceremonia funerară, dintre cele şase femei cu care a fost însurat omul de afaceri.

Mama lui Marcel Toader, căreia fiul său îi ura „La mulţi ani!' pe Facebook, în urmă cu puţin timp şi se ruga pentru sănătatea ei este răpusă de durere. La 80 de ani, Rădiţa Toader şi-a condus fiul pe ultimul drum, iar mesajul pe care i l-a scris pe coroana de flori trimisă la capelă a smuls lacrimile celor prezenţi la înmormântare: „Lacrimi calde pe inima ta rece, dragul mamii'.

La capela de la Constanța au mai fost prezenți Silviu Prigoană, bun prieten cu Marcel Toader şi naşul său la cununia cu Maria Constantin , Diana Bișinicu – cea pe care a cununat-o alături de fosta soţie, Gabriela Cristea, dar și politicianul Șerban Nicolae.

Diana Bișinicu a fost la un pas de leșin

Se pare că singura care a suferit cu adevărat după moartea lui Marcel Toader este Diana Bișinicu, cea pe care bărbatul a cununat-o, în urmă cu șase ani. La înmormântare, solista a fost la un pas de leșin, iar rudele au fost nevoite să o stropească cu apă, pentru a-și reveni. Înainte de asta, Diana nu s-a sfiit să facă o serie de declarații tăioase: 'Am o durere mare în suflet, o durere foarte mare pentru că nașul meu nu a fost ceea ce pare sau ceea ce ați văzut la televizor. Marcel Toader a fost un om care a ajutat pe foarte multă lume, începând de la persoane necunoscute până la cele cunoscute. A avut o piscină foarte cunoscută în București și veri la rând veneau 'n' persoane care intrau gratis și care făceau petreceri acolo fără să plătească nimic. Unde sunt aceste persoane astăzi, unde sunt? Când le era bine, se distrau împreună, iar astăzi, pe ultimul drum… unde sunt toate aceste persoane pe care le-a ajutat nașul meu?', a declarat Diana Bișinicu pentru WOWbiz.ro.

Maria Constantin, ultima lui soție, a trimis o coroană cu flori

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărțit cu scandal, în urmă cu trei ani, după ce afaceristul și-a acuzat soția că ar fi făcut sex cu alt bărbat chiar în mașina lui. Relațiile dintre ei au fost mai mult decât reci, ulterior, iar Maria nu a venit la înmormântare. Potrivit spynews.ro, însă, se pare că solista ar fi trimis o coroană cu flori, la cimitir, semn că nu îi poartă ranchiună fostului ei soț. Mai mult, se pare că Maria a refuzat să meargă la înmormântare pentru a evita contactul cu reprezentanții presei.

 

FOTO: Libertatea, Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton