Adelina Pestrițu împlinește azi 34 de ani. Cum a petrecut de ziua ei și ce cadouri a primit

 Laciu Andreea
.

Astăzi este o zi plină de bucurie pentru Adelina Pestrițu. Bruneta împlinește vârsta de 34 de ani, iar soțul ei a răsfățat-o cum se cuvine. Ce cadouri fabuloase a primit vedeta?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a ținut să împărtășească această bucurie cu fanii ei de pe Instagram. A postat o serie de poze și de filmulețe de la eveniment. Culoarea zilei a fost mov, așa că decorațiunile, precum și hainele purtate de vedetă au fost în nuanțe ale acestei culori.

Nici nu este de mirare că Adelina are de ce să fie fericită la 34 de ani. Are alături un soț care nu se uită la bani când vine vorba de partenera lui de viață, împreună au o fetiță minunată, afacerile par să meargă strună, iar bruneta a schimbat și locuința cu una mai spațioasă.

adelina-pestritu-cadou-2adelina-pestritu-cadou-2

Adelina Pestrițu împlinește azi 34 de ani

Virgil i-a pregătit o serie de surprize, încă de la miezul nopții. Adelina a primit flori, artificii, baloane, un tort gustos și o brățară de lux, cu diamante. Printre cei care au felicitat-o, se numără și: Vlăduța Lupău, Oana Roman, Andreea Marin și Daciana Sârbu.

„Imbratisez cu drag aceasta frumoasa varsta pentru ca ma regaseste implinita pe toate planurile si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.
Va multumesc pentru fiecare moment petrecut impreuna si pentru frumoasa relatie de prietenie pe care am reusit s-o legam in toti acesti ani”
, a scris Adelina, pe Instagram.

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: Un actor de reclame, arestat preventiv în București pentru viol și tentativă de viol. Alexandru Zudor are doi copii

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale: „M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, super sexy în vacanță! Detaliile care au atras atenția după ce a pozat în costum de baie

Adelina Pestrițu a spus tot despre relația cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu are o căsnicie fericită alături de Virgil Șteblea, dar are în același timp tăria să recunoască că este o femeie geloasă atunci când apar femei în preajma soțului. Vedeta a vorbit deschis despre gelozie și despre conexiunea dintre Zenaida și tatăl ei.

Adelina Pestrițu a recunoscut un lucru pe care alte femei nu l-ar admite nici în ruptul capului:că este o fire geloasă. Nu același sentiment o încearcă atunci când vine vorba de relația pe care Virgil o are cu cea mai importantă femeie din viața lui: fetița lor, Zenaida.

„În general, dacă vorbim despre alte femei în apropierea soțului, da, sunt geloasă, pentru că orice femeie este geloasă, dar dacă vorbim despre relația pe care copilul meu o are cu tatăl ei, ar fi absurd să fiu geloasă.

Mai vin persoane la mine și-mi spun că-și cer scuze și speră să nu mă supăr, dar Zenaida seamănă atât de mult cu Virgil. Pe bune? Este taică-su, adică logic că seamănă. Sunt mândră că seamănă cu el pentru că eu îl iubesc pe soțul meu și am făcut-o din iubire și e normal să-l văd pe el în miniatură’, ne-a povestit Adelina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton