Simina, fosta soție a lui What's Up, vorbește în premieră despre iubitul ei: „Ne-am cunoscut la muncă”

 Lupescu Anca
.

Simina, fosta soție a lui WhatsUp, pare că a trecut peste despărțirea de artist. Femeia se ocupă de afacerea ei, iar în ultimul timp, ea a fost văzută alături de Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. Acum, tânăra și-a făcut curaj și a vorbit despre relația ei, însă fără să îi dezvăluie identitatea iubitului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fără să ofere prea multe detalii, Simina a mărturisit că, într-adevăr, iubește din nou. Ea nu a specificat de cât timp este în relație cu partenerul ei, însă a declarat că fanii vor afla la momentul oportun toate detaliile.

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul.

images-14images-14

Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva', a spus Simina pentru o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

Cum și-a cunoscut Simina iubitul

Simina a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și iubitul ei. Cei doi au lucrat împreună, iar acum chiar se pregătesc să lanseze un proiect comun, și anume o colecție de haine.

„Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta', a continuat ea.

Relația dintre ea și actualul partener a debutat ca una familială, părinții lor cunoscându-se încă de când ei erau mici.

Citește și: Olguța Berbec a născut o fetiță. Primele declarații:„Încerc să-mi revin’

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19:’E foarte ciudată starea’

Citește și: Dan Capatos a spus de ce s-a vaccinat anti-COVID-19 și ce probeme de sănătate are:„Intru la bolnavi cronici’

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie care s-au reunit vechi ai părinților mei. Din chestia asta am ajuns aici', a adăugat blondina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton