Marilyn Manson, acuzații grave din partea fostei iubite, Evan Rachel Wood: "M-a abuzat oribil ani de zile!"

 Dumba Gabriela
.

Actriţa Evan Rachel Wood l-a acuzat pe muzicianul Marilyn Manson că a supus-o abuzurilor „ani de zile'. Vedeta din serialul Westworld, nominalizată la Globurile de Aur, a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a detaliat acuzaţiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

'Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson', a scris Evan Rachel Wood.

**CELEBRITY SPLITS 2010** Marilyn Manson takes fiancee Evan Rachel Wood to STK for a mid-week treat**CELEBRITY SPLITS 2010** Marilyn Manson takes fiancee Evan Rachel Wood to STK for a mid-week treat

'A început să mă seducă pe vremea când eram adolescentă şi m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier şi manipulată ca să mă supun. Nu mai vreau să trăiesc cu frică de represalii, calomnii sau şantaj.

Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos şi pentru lansa un apel companiilor care l-au susţinut, înainte ca el să distrugă alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai păstra tăcerea', a transmis actriţa, potrivit Agerpres.

Citește și:

De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Cum arată Gia Wilson, actrița din serialul Nikita, la 50 de ani. Pare mult mai tânără și are un corp de invidiat

De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

După mesajul publicat de Wood, cel puţin alte patru femei au adus acuzaţii împotriva lui Manson, precum agresiuni sexuale, abuzuri psihologice şi diferite forme de violenţă, constrângere şi intimidare, notează Vanity Fair.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, a vorbit anterior despre presupuse abuzuri cărora le-a căzut victimă, comise de un fost partener de viaţă al cărui nume nu l-a dezvăluit.

Relația dintre cei doi a început în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa „Heart Shaped Glasses”, pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38.

Marilyn Manson neagă acuzațiile

Marilyn Manson, în vârstă de 52 de ani, a negat acuzaţii similare formulate anterior împotriva sa, într-un mesaj postat pe Instagram.

„Evident, viața și activitatea mea creativă au fost de mult timp magneți pentru controverse, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității.

Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu parteneri cu aceeași mentalitate. Indiferent de modul în care și de ce aleg alții acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul”.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton