Adela Popescu si Medeea Marinescu in ’Weekend cu mama” - VIDEO

 Revista VIVA
.

este un film care vorbeste despre relatia esuata dintre o mama si fiica sa si despre greselile care se platesc. Este un film cu si pentru adolescenti, dar, in opinia mea, mai ales pentru parinti. De ce? Veti afla vazand acest film.' (Medeea Marinescu)

Adela Popescu, Medeea Marinescu, Gheorghe Dinica, Razvan Vasilescu, Florin Zamfirescu, Andi Vasluianu, Ion Sapdaru, Tudor Aron Istodor. Aceasta este distributia lungmetrajului „Weekend cu mama' de care s-au ocupat directorul de casting Domnica Carciumaru impreuna cu regizorul filmului, Stere Gulea si care va avea premiera pe 20 martie.

Weekend cu mama

Filmul prezinta povestea Cristinei, o tanara de 18 ani a carei mama e plecata in Spania sa munceasca de 15 ani, dependenta de droguri si mama la randul ei a unei fetite de doi ani. „Acesta este rolul care m-a consumat cel mai mult, pentru ca nu stiam nimic despre lumea personajului meu, iar documentarea a fost traumatizanta. Discutiile cu tinerii internati la dezintoxicare m-au marcat profund, pentru ca, necunoscand pe nimeni in aceasta situatie, nu mi-am imaginat prin ce trec. Aceasta a fost cea mai dificila etapa din constructia personajului meu', marturiseste actrita despre rolul din acest film.

Pentru Medeea Marinescu, mama care uita de educatia copilului ei, lucrurile au stat oarecum altfel. „Pana la un punct, povestea mamei plecate in occident care isi lasa copilul in tara in grija familiei se aseamana cu povestea Elenei din „Je vous trouve tres beau'. Dar asemanarea se opreste aici. Nu pot insa sa nu ma gandesc la impactul pe care l-a avut la aparitia sa acel film, poate si pentru ca multe femei s-au regasit in poveste.'

VEZI GALERIA FOTO

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton