Adela Popescu si Medeea Marinescu in ’Weekend cu mama” - VIDEO

 Revista VIVA
.

Weekend cu mamaFilmarile pentru „Weekend cu mama' (productia cu un buget de 1.028.000 de euro) au durat sase saptamani si au fost realizate in diverse locatii, cum ar fi Spitalul Colentina, clubul Twice, Moara Vlasiei sau Studiourile MediaPro.

Intamplarile inedite nu lipsit, Medeea fiind impresionata de ceea ce a vazut la centrul de dezintoxicare, unde au filmat cateva zile. „In pauzele dintre cadre am putut vedea pacienti, toti tineri, cu fete tumefiate, priviri pierdute, care isi coordonau greu miscarile din cauza medicamentelor administrate, vorbind dezarticulat, intr-un cuvant o imagine terifianta. Intr-una din aceste pauze, unul dintre pacienti s-a apropiat de mine incercand sa-mi comunice ceva ce doar el intelegea probabil. Eu insa am crezut ca este un figurant de la filmarece incerca sa ma impresioneze cu jocul sau. I-am atras atentia colegial ca mi se parea ca joaca . Ce tare ma inselam…'

Desi subiectul filmului e unul trist, „Weekend cu mama' (produs de MediaPro Pictures, precum si distribuit de MediaPro Distribution) poate fi vazut oricand, chiar si intr-o seara de duminica. Sau dupa cum spune Adela, „oamenii ar trebui sa vina sa-l vada si sa traga singuri concluziile. Si in film si in telenovela se spun povesti; interpretarea lor depinde de fiecare individ in parte'.

Claudia Cosma, Fotografii: MediaPro Distribution

VEZI GALERIA FOTO

 

Weekend cu mama – Trailer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton