Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog: „Am auzit zgomote în casă. Sunt bântuită de...”

 Ifrim Georgiana
.

Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog. Ultimul an a fost unul dificil pentru artistă, având în vedere diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor și tratamentul pe care este nevoită să îl urmeze. Recent, aceasta a recunoscut că a fost nevoită să consulte un specialist în parapsihologie, după ce a trecut prin mai multe experiențe neobișnuite. Iată ce declarații a făcut cântăreața!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproape un an, Adda anunța că a fost diagnosticată cu boala Lyme, mărturisind că procesul de vindecare este unul dureros și de lungă durată. Recent, aceasta a lansat o carte în care a vorbit despre toate etapele pe care le-a traversat de la aflarea diagnosticului și până la tratamentul pe care îl urmează. În urmă cu puțin timp, aceasta a avut o apariție televizată, acolo unde a recunoscut că a apelat la ajutorul unui parapsiholog. Aceasta a descris experiențele prin care a trecut, susținând că este „bântuită de spirite'.

a-9-1a-9-1

Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog. Artista a mărturisit că a trecut prin mai multe experiențe parapsihologice, moment în care a decis să apeleze la ajutorul unui specialist în domeniu. Aceasta a aflat că este înzestrată cu capacități paranormale, descriind senzațiile și manifestările pe care le-a trăit.

Citește și: Adda a fost bătută crunt de fostul iubit:'M-a dat cu capul de beton lângă un club. Mi-a dislocat maxilarul'

Citește și: Adda a scris o carte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme:'Părinții mei vor afla multe lucruri noi'

Citește și: Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy:”Îmi pare bine că a plecat”

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie.Decizia magistraților

Adda a apelat la ajutorul unui parapsiholog

Artista a descris experiențele neobișnuite de care a avut parte. De mai mulți ani, se pare că Adda aude zgomote ciudate în casă, iar acestea se intensifică în momentul în care se oprește din „investigații'.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul', a povestit Adda.

După ce a consultat un parapsiholog, artista a înțeles semnificația senzațiilor pe care le-a trăit: „Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite'.

Artista a primit un mesaj de la mama sa

Imediat după întâlnirea cu un parapsiholog, Adda a primit un mesaj din partea mamei sale. La acea vreme, artista nu fusese diagnosticată cu boala Lyme și nu știa ce întorsătură va lua viața ei. Cu toate acestea, cea care i-a dat viață a încurajat-o să fie puternică și să-și conserve calitățile pe care le posedă.

„Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă iți e dor de ceea ce făceai, fă-o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine', au fost cuvintele mamei sale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton