Mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului: "Oamenii urăsc atunci când..."

 Dumba Gabriela
.

Mama Geta, mesaje cu subînțeles după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului. Aceasta a postat mesaje confuze după ce fiul ei, Culiță Sterp, a revenit în sala de judecată pentru a da explicației în cazul situației grave în care se află. Astfel, după ce Culiță Sterp ar fi condus băut și drogat și a provocat un grav accident de circulație, din care a rezultat rănirea unei persoane, Mama Geta vorbește despre invidie și ură, aluzie la cei care, probabil, îl condamnă pe fiul său în spațiul public.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta, mesaje cu subînțeles după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului. Ieri, 23 noiembrie, Culiță Sterp a trebuit să dea explicații, după ce a fost acuzat că a consumat și droguri în noaptea în care a provocat accidentul. Comportamentul manelistului la ieșirea din sala de judecată lăsa de înțeles că nu îl apasă gravitatea situației, ba chiar a considerat că este adecvat să jignească jurnaliștii prezenți la fața locului.

098-1098-1

Mama Geta, mesaje cu subînțeles după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului

La câteva ore după ce Culiță Sterp i-a ironizat pe jurnaliști, după ce a ieșit din sala de judecată, mama Geta a postat primul mesaj în mediul online.

„O femeie puternică preferă singurătatea, decât să piardă timpul cu un bărbat nedemn', a fost mesajul postat de mama Geta, pe contul ei de Instagram.

Al doilea mesaj postat de mama artistului face referire la oamenii care urăsc și care sunt invidioși.

„Oamenii urăsc atunci când sunt neiubiți. Și invidiile sunt la fel. Din insuccesele lor, invidiază, din neiubirile lor, urăsc', a mai postat aceasta.

Citește și: Cum au trecut Nicole Cherry și soțul ei peste momentele delicate, în cuplu:„Nu este totul perfect și numai lapte și miere. Discuții au fost și vor fi mereu’ / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:'Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!'

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului.Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Mama Geta și-a crescut singură copiii

În cadrul unui podcast, Culiță și Iancu Sterp au vorbit despre femeia cu care tatăl lor și-a refăcut viața.

„ El a mai plecat de 2-3 ori atunci, s-o întors. E foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu a lăsat de la el. Nu a fost un motiv bine întemeiat. Nu a înșelat. Ea chiar l-a iubit foarte, foarte tare și îl iubește și acum, a luat-o fată mare și, acum, este la fel, ea non stop e acasă. Numai pe el l-a avut.

El este foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu lasă de la el. Și, când o plecă de acasă, a zis că nu mai vine în veci și nu mai întreabă de noi. Și, acum, daca ar veni înapoi, l-ar primi. Însă, acum, recent, de un an, și-a găsit o doamna și, când o aflat maică-mea, vai, săracă! Și-a găsit o doamnă cu care stă.

Asta încercam să spun, că e foarte orgolios. În 10 ani, nu a dat o dată telefon să vadă ce facem. Și noi ne-am mai certat cu el când era mai agresiv cu maica-mea și, poate, a încercat să dea în ea și, atunci, ne-am mai băgat și noi, poate o fi avut ciudă pe noi!', a spus Culiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton