Jennifer Lopez este în doliu. Ce s-a întâmplat cu rețelelele ei de socializare, la o zi după ce a postat un clip cu Ben Affleck

 Calin Maria Bianca
.

Jennifer Lopez este în doliu pe rețelele de socializare. Ieri, artista și soțul ei încântau privirile tuturor în mediul online printr-un clip video ce a strâns milioane de vizualizări. Starea de bine și zen-ul se pare că i-au fost năruite la scurt timp. În aceste momente, Jennifer Lopez este în doliu, drept urmare a luat o decizie radicală în privința conturilor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez este în doliu.. Jennifer Lopez apare destul de des în spațiul public de la o vreme. Ei bine însă, ieri a fost una dintre zilele în care ea și soțul ei, Ben Affleck, au decis să își bucure fanii printr-un clip video cu ei care a devenit în scurt timp viral și a strâns nu mai puțin de 2,4 milioane de vizualizări.

jennifer-1-1jennifer-1-1

Nu a durat prea mult fericirea de pe chipul celor doi, asta fiindcă la scurt timp au primit o veste extrem de tristă. Contul de socializare de pe Instagram al artistei s-a transformat. Din numeroasele poze pe care le avea, le-a ascuns pe toate de ochii publicului și și-a schimbat poza de profil cu una neagră, de doliu.

Citește și: Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck:'Dețin controlul'

Citește și: Imagini cu cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.Cât a plătit artista pentru ele

Citește și: Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Are 21 de ani și e studentă:„Ne cunoaștem de ceva vreme'

Citește și: Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:”Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Jennifer Lopez este în doliu pe rețelele de socializare

Este o zi cu adevărat tristă pentru Jennfier Lopez! Toți cei care o urmăresc și îndrăgesc și-au dat seama că artista nu traversează deloc o perioadă bună. Nu puțini s-au întrebat ce a pățit și cine i-a decedat din familie, căci doar la asta duce gândul pe oricine care intră pe profilul ei de Instagram.

Jennifer Lopez, discretă cu viața ei privată

Jennifer Lopez a fost asaltată de întrebări. Marea ei comunitate își dorea să știe prin ce trece și să-i fie alături așa cum poate. Artista internațională însă a ales să păstreze tăcere și să țină durerea doar pentru ea și familia ei. Nu a spus absolut nimic despre vreun deces și nici nu a mai apărut în spațiul public de când a luat aceste decizii radicale. Jennifer Lopez nu a aplicat acest lucru doar pe Instagram, ci și pe celelalte rețele de socializare pe care activează. Printre acestea de numără Twitter, Facebook, cât și TikTok.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit după 18 ani

Încă de la început, Jennifer Lopez și Ben Affleck au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cu trecerea timpului însă au apărut discuțiile între ei și au ajuns să se despartă. Fiecare și-a refăcut viața cu altcineva și au construit familii în adevăratul sens al cuvântului. Destinul îi voia totuși împreună, astfel că niciuna din căsniciile în care erau nu au ținut prea mult. Ajunși din nou singuri, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit după 18 ani și s-au căsătorit, de data aceasta pentru tot restul vieții lor.

Am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo, o iubire adevărată. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale… Noi doi, ne-am pierdut si ne-am gasit. Tot ce ne-am dorit vreodată a fost să ajungem într-un moment de pace în viețile noastre, unde am simțit cu adevărat acel tip de iubire pe care o simți când ești foarte tânăr și ne întrebăm dacă putem avea din nou asta.‘, a declarat cântăreața în urmă cu mai mult timp.

Sursă Foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton