Cristina Cioran susține că tatăl fetiței are datorii la ea, după despărțire: "Să-și achite ce are de achitat"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Cioran și tatăl fiicei sale s-au despărțit în pragul nunții și Alex Dobrescu are deja o altă iubită cu care se afișează pe rețelele de socializare. La rândul său, Cristina Cioran îi transmite că nu mai are nevoie de nimic de la el, în afară de „achitarea a ceea ce are de achitat”, așa cum s-a exprimat vedeta, respectiv anumite datorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu a mărturisit recent că e foarte fericit, că iubește din nou și a ținut să spună despre Cristina Cioran că în momentul de față ea nu e fericită și nici nu își va mai găsi fericirea, căci susținea că fericirea ei a fost el. Pe de altă parte, Cristina Cioran consideră că este suficient de puternică să-și crească singură fiica și nu are nevoie de nimic de la fostul iubit.

646×404-2-1646×404-2-1

Cristina Cioran susține că tatăl fetiței are datorii la ea, după despărțire

Cu toate că au o fetiță împreună, Cristina Cioran ne-a precizat că ea și Alex Dobrescu nu discută în ceea ce privește creșterea și educația celei mici.

'Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat.

Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă', a precizat Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:’Avem gânduri serioase. Facem de toate’

Citește și:Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy:’Îmi pare bine că a plecat’

Citește și:Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea.Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fiicei sale a zis că e nefericită

Într-o intervenție la Xtra Night Show, Alex Dobrescu a ținut să spună despre Cristina Cioran că în momentul de față ea nu e fericită și nici nu își va mai găsi fericirea, căci susținea că fericirea ei a fost el.

'Sunt convins că nu este foarte fericită. Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut. Sper doar să-și găsească echilibrul, are o fată superbă, o susține familia, o să o susțin și eu. Nu totul se rezumă la o relație sau la un bărbat', spunea Alex Dobrescu.

'Nu am ce să răspund, mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece', a spus Cristina Cioran la cele afirmate de tatăl fiicei sale.

Reacția Cristinei Cioran după ce fostul ei iubit s-a afișat cu o altă femeie

La doar trei săptămâni de la despărțire, fostul iubit al Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, s-a afișat pe rețelele de socializare cu o altă femeie. În imaginea postată, cei doi s-au fotografiat în timp ce se sărutau. Iată ce reacție a avut vedeta!

„Fiecare om are dreptul la fericire… Lăsați oamenii să fie fericiți', a scris actrița pe InstaStory-ul personal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton