Actrița Saba Sahar a fost împușcată pe o stradă în Kabul! În mașină se afla și un copil: ”Am ajuns la fața locului și...”

 Stamen Diana
.

Actrița Saba Sahar, prima femeie regizor din Afganistan, a fost împușcată în Kabul, capitala țării. Medicii au operat-o de urgență pentru a-i salva viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actrița, în vârstă de 44 de ani, a fost transportată de urgență la spital, unde i s-a acordat primul ajutor.

Soțul ei, Emal Zaki, a declarat că trei bărbați au deschis focul asupra mașinii în care se afla Saba Sahar și a împușcat-o. Niciun grup nu și-a revendicat atacul.

Atacul a avut loc în vestul capitalei Kabul, după cum a declarat soțul actiței pentru BBC. Se pare că în mașina în care era Saba Sahar se aflau cinci persoane: doi bodyguarzi, un copil și șoferul. Gărzile de corp au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar din fericire copilul și șoferul nu au fost răniți.

Emal Zaki a declarat că a auzit împușcăturile la aproximativ 5 minute după ce soția lui a plecat de acasă. Saba Sahar a fost împușcată în abdomen și a fost operată de urgență.

'Am ajuns la fața locului și i-am găsit pe toți răniți. A primit primul ajutor și apoi am transferat-o la spital', a declart soțul actriței.

Saba Sahar este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Afganistan, dar este şi regizoare şi activistă pentru drepturile femeilor. Actrița a fost instruită ca ofiţer de poliţie şi încă lucrează pentru Ministerul de Interne. Filmele şi programele ei de televiziune vorbesc despre dreptate şi corupţie.

Citește și: Un oficial sud-coreean aruncă bomba despre dictatorul Kim Jong-un: „Este în comă, fotografiile cu el sunt false'/ Cine preia puterea

FOTO: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton