Ireland, fiica lui Alec Baldwin, a fost bătută și jefuită în plină stradă: "M-a lovit cu putere în faţă, mi-a smuls bunurile și apoi..."

 Cica Cristina
.

Clipe de coșmar pentru fiica lui Alec Baldwin și a lui Kim Basinger! Ireland Baldwin a fost bătută și jefuită în plină stradă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ireland Baldwin, în vârstă de 24 de ani, a fost lovită și jefuită de o femeie, care dorea să facă cu orice preț rost de bani. Fotomodelului i-a fost furată geanta într-o pacare, chiar ea povestind cum a fost incidentul.

'M-a lovit cu putere în faţă într-o parcare, mi-a smuls bunurile din mână şi apoi a sărit într-o maşină în care se afla soţul ei şi au fugit', a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Citește și: Dragoș Bucur, confesiuni neașteptate:„Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care s-au transformat în mari succese' Ce spune despre câștigurile sale / EXCLUSIV

Fiica lui Alec Baldwin era singură în momentul atacului și a anunțat rapid autoritățile, femeia care a atacat-o fiind prinsă câteva ore mai târziu.

'Totul s-a rezolvat după ce am luat legătura cu poliţia şi femeia a fost arestată. Din fericire, la toată scena au fost martori şi am primit ajutor din partea lor imediat', a mai spus Ireland.

Citește și: Actrița Saba Sahar a fost împușcată pe o stradă în Kabul! În mașină se afla și un copil:'Am ajuns la fața locului și…'

Precum era de așteptat, părinții s-au îngrijorat imediat ce au aflat ce a pățit fiica lor și au mers de urgență să o vadă pentru a se asigura că, într-adevăr, se simte bine, notează click.ro.

'Oamenii sunt disperaţi după bani în aceste timpuri. Din cauza epidemiei de coronavirus mulţi au rămas fără locurile de muncă. Au loc multe jafuri şi atacuri pe stradă, inclusiv în cartierele rezidenţiale din Los Angeles. Trecem prin timpuri tulburi şi trebuie să avem grijă unii de ceilalţi', a mai subliniat Ireland.

Citește și: Petronela Rotar a avut coronavirus. Scriitoarea a vorbit despre coșmarul trăit:„Simțeam că respir foc când trăgeam aer pe nas'

Ireland-Baldwin-1Ireland-Baldwin-1

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton