Actrița Cezara Munteanu a strălucit pe covorul roșu de la Cannes: "L-am văzut pe Tom Cruise"

 Dumba Gabriela
.

Cezara Munteanu, una dintre cele mai talentate actrițe ale tinerei generații, a strălucit pe covorul roșu de la Cannes. Actrița originară din Botoșani spune că a mers în urmă cu șapte ani pentru prima dată la Festivalul de la Cannes și a rămas vrăjită de atmosfera de acolo. Cezara Munteanu este fericită că a văzut la Cannes câteva vedete mari, pe care le admiră dintotdeauna, printre care și pe omul momentului, Tom Cruise.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cezara Munteanu adoră Festivalul de la Cannes, chiar dacă atmosfera poate deveni copleșitoare la un moment dat. Merge ori de câte ori poate la Cannes și încearcă să profite de fiecare clipă petrecută acolo, mai cu seamă că Festivalul este un prilej bun de a întâlni viitori colaboratori.

cezara-munteanu-1-scaled-1cezara-munteanu-1-scaled-1

Cezara Munteanu a strălucit la Cannes

Cezara Munteanu vorbește despre glamul întâlnit doar acolo, dar și despre fuga continuă de la un loc la altul.

„A fost o experiență foarte frumoasă. Eu am luat prima dată contact cu festivalul acum 7 ani, când am avut onoarea de a fi acolo cu un film. Așa l-am descoperit.

Din acel moment, de fiecare dată când am ocazia, mă duc la Festivalul de film de la Cannes pentru experiența de acolo, pentru a vedea filme și, mai ales, pentru a cunoaște oameni. Acolo se adună oameni din toată lumea și este locul ideal de a lega conexiuni.

Citește și: De ce evită Ioana Ginghină să-și expună iubitul pe rețelele de socializare:„Cristi nu își dorește să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Sahar Tabar a fost arestată! Celebră pe Instagram după ce a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, tânăra din Iran este acuzată de blasfemie

Citește și: Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori: „Eu am niște îndatoriri față de copiii mei’

Sigur că pe lângă toate părțile extraordinare, trebuie să povestim că pe cât este de frumos, pe atât este de aglomerat, îți este foarte greu să-ți programezi mai multe lucruri într-o zi pentru că riști să nu ajungi.

Este e o nebunie. Sunt oameni din festival, dar și oameni care vin să vadă, să întâlnească vedete', a povestit Cezara Munteanu, în direct, în cadrul matinalului „Dimineți cu Georgia', de la Metropola TV.

Pe cine a întâlnit Cezara Munteanu la Cannes

Actrița din România a fost surprinsă să vadă că anul acesta s-a înregistrat un adevărat record de actori mari ajunși pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

„Din tot festivalul nu cred că pot să aleg o sigură chestiune despre care să zic că m-a impresionat, însă ce pot să spun cu adevărat, și este o chestiune unanim acceptată, anul acesta au venit foarte multe vedete.

Foarte mulți actori cunoscuți, toată lumea a vrut să fie prezentă.

L-am văzut pe Tom Hanks, am văzut-o pe Julia Roberts, pe Anne Hathaway, pe Tom Cruise. Oameni simpli, modești, care căutau intimitate.

De asemenea, au fost foarte mulți influenceri, content creators. Anu acesta, parteneri au fost Tik Tok și Instagram', le-a mai povestit actrița colegilor Georgia Dascăălu și Valentin Gheorghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton