Cum a slăbit Traian Stoiță 10 kg în 20 de zile. O săptămână a consumat un singur aliment

 Oana Pantazi
.

Solistul de muzică populară Traian Stoiță a slăbit 10 kilograme în doar 20 de zile, stabilind un adevărat record. Totul a pornit de la un pariu pus cu Cătălin Măruță, pe care l-a și câștigat. Iată în ce a constat dieta artistului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În doar 20 de zile, interpretul de muzică populară Traian Stoiță a slăbit nu mai puțin de 10 kilograme, iar asta în urma unui pariu făcut în emisiune la Cătălin Măruță. Deși prezentatorul și cei din jur au fost sceptici, și pe bună dreptate, după ce a expirat timpul stabilit Traian Stoiță a revenit în platoul emisiunii La Măruță cu un look vizibil schimbat și a câștigat astfel pariul.

traian-stoita-dieta-zer_49886500traian-stoita-dieta-zer_49886500

Traian Stoiță a slăbit 10 kg în doar 20 de zile

Solistul de muzică populară originar din zona Sibiului a dat dovadă de o ambiție ieșită din comun, dar și de mult curaj atunci când s-a angajat, în urma pariului cu Cătălin Măruță să slăbească atât de mult într-un timp atât de scurt. Totuși, Traian Stoiță a slăbit 10 kilograme în nici două săptămâni și s-a întors să fie supus la proba cântarului. Ce-i drept, altfel, conform pariului, ar fi trebuit să parcurgă pe jos distanța dintre Piața Victoriei și Piața Romană îmbrăcat doar cu cojocul de oaie.

Citește și: Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: „Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine”

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani: „Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Citește și: Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022: „Toate visele mi s-au îndeplinit aici'

Citește și: Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț, înainte să fie găsită moartă:'M-am simțit sugrumată'

La proba cântarului a câștigat însă, acul arătând 95,9 kg, față de 107,6, deci ceva mai mult chiar decât 10 kilograme…

„Un kilogram l-am slăbit de stres numai în ultima oră. Nu am făcut foame în toată perioada asta, dar azi am făcut foame. Abia aștept să beau și eu un pahar cu apă, să mănânc un măr. Prima săptămână a fost cu acel lacto ser, este un extras din zerul de lapte de vacă (n. red. ulterior, a mai mâncat mere și alimente slabe, ușoare).

În timpul ăsta, mi-am rezolvat problema cu tensiunea, mi-am rezolvat problema cu arsurile stomacale, cu somnul. De la zerul ăla. Primele 7 zile au fost fantastice. Dar primele 2 zile au fost crunte. Cred că pariul ăsta m-a ajutat foarte mult, altfel cedam. Omul reacționează cel mai bine la frică. Vreau să ajung la cel puțin 85 kg. 87 am avut când am fost mire', a spus Traian Stoiță, în emisiunea La Măruță.

„E o cură pe bază de zer”

Desigur, faptul că Traian Stoiță a slăbit 10 kg în 20 de zile este dătător de speranță pentru fanii dietelor, însă nu vă încurajăm să încercați ceva atât de drastic acasă, fără a întreba medicul înainte, deoarece vorbim despre o dietă hipocalorică foarte greu de ținut. care produce dezechilibre în organism.

Interpretul de muzică populară a povestit că regimul său a fost unul pe bază de zer, care trebuie consumat în fiecare zi în aceeași cantitate.

„E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile, corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi', a mai spus artistul în emisiune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton